Какво вещаят звездите за 24 май, вторник

Движението на Луната в Риби подбужда страстите и емоциите и превръща днешния ден в особено колоритен и цветен във взаимоотношенията. Не позволявайте на напрежението да надделява и прощавайте прибързаността. Денят е почивен и приятен. Изживейте го така, както ви се иска.


ОВЕН

Причината е във вас

 

В уж спокойния почивен ден ви чакат доста крайни емоции и моменти на яростни сблъсъци. И е добре, ако осъзнаете, че причината отново не е в другите, а във вас самите. Старайте се да избегнете срещите с хора, които ви дразнят и изкарват извън равновесие, за да си спестите това, доколкото е възможно.


ТЕЛЕЦ

Стари истини

 

И за вас почивният ден може да се окаже по-напрегнат от очакваното. Възможно е да се разкрият някои стари истини, които блесват изневиделица. Сами се издавате, че сте ги пазили в тайна и не сте ги споделяли. Сега ще се наложи да дадете обяснение на когото трябва.

 


БЛИЗНАЦИ

Възродени мисли

 

Настоящият момент е време, в което да преоцените всичко, което имате и сте успели да постигнете. Отдайте мислите си на нови планове, сдобийте се с нови надежди. Вземете се в ръце и не си позволявайте да се пускате по инерцията. Този ден възражда мислите ви за бъдещето.


РАК

Планирайте, действайте

 

В днешния почивен ден около вас могат да се възродят някои стари надежди за по-добро професионално бъдеще. Обаждане от приятел за среща на кафе е в основата на идея, която ще успеете да реализирате съвсем скоро с общи усилия. Мислете, планирайте, действайте.


ЛЪВ

Бърза работа

 

Въпреки лежерното състояние на всички наоколо в почивния ден при вас се очертава надпревара с времето. Ще бързате да свършите купища ангажименти, които сте занемарили и захвърлили в последно време. Ще успеете да се справите. Можете да сте спокойни.


ДЕВА

Не се сърдете

 

Не се сърдете за глупости и простете на хората, които, без да искат, ви дразнят ежедневно. Те не могат да се поправят, но вие можете да ги приемете такива, каквито са. Едва ли го правят нарочно… Настъпил е момент, в който да го осъзнаете и да си дадете сметка за това.


ВЕЗНИ

Не ревнувайте

 

В този момент е важно да овладеете ревността, която е успяла да проникне във всяка клетка от вашето тяло и преследва като сянка половинката ви. Това обаче много лесно и бързо може да руши взаимоотношенията и хармонията. А хармония ви е нужна, за да творите и градите своето бъдеще.


СКОРПИОН

Отдъхнете си

 

Във вторник сте запалени от професионалните си идеи, без да отчитате почивния и празничен ден и желанието на семейството ви да го прекарате заедно и да се разходите сред природата. Можете да се откъснете поне за малко. Така ще отдъхнете и ще се освежите и вие самите.


СТРЕЛЕЦ

Запалвате искрата

 

Спокойствието и оптимизмът са най-важните компоненти в хороскопа ви за днес. Вие сте заредени с енергия и търсите възможност да я изявите под формата на пътувания, срещи, приятни разговори. Освен това запалвате искрата и в очите на своите приятели и близки.


КОЗИРОГ

Работите

 

Въпреки почивния характер на днешния ден, на вас ще ви се наложи да поработите и да пренебрегнете за пореден път желанието на близките си да прекарат празника с вас. Разкъсани сте между личен и служебен живот, но какво да се прави… Такива сте си. Когато имате отговорности, гледате първо тях.


ВОДОЛЕЙ

Без пререкания

 

Избягвайте споровете с половинката, защото и най-малките пререкания могат да завършат с любовни драми и емоционални рани за дълго време. В личен план бъдете деликатни, дръжте приятелите си настрана от своята връзка и не позволявайте вмешателство в нея.


РИБИ

Очаквайте засада

 

Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около себе си, са характерни за днес. Бъдете готови на неочаквана засада. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими. Това ще ви помогне да се преборите.


Хороскоп за родените на 24.05.2022

Честит рожден ден!

През следващата една година се интересувайте за нови неща, които можете да научите, и за начини, по които можете да се усъвършенствате.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.