За поредна година звездно абитуриентско дефиле в Лясковец /СНИМКИ/

По червена пътека и под красива арка минаха за звездно дефиле зрелостниците от СУ „Максим Райкович“, които тази година са в две профилирани паралелки – „Софтуерни и хардуерни науки“ и „Металорежещи машини и малък и среден бизнес“.

Тържественият ритуал по изпращането е ежегоден подарък от Община Лясковец към завършващите, с който им се подарява миг на специално внимание и уважение. Абитуриентското празнично изпращане започна с огласяване на централния площад „Възраждане“ с вечните български песни „Приятели“, „Един неразделен клас“, „Учителко любима“, „Клетва“ и много други.

 

На сцената кметът на общината д-р Ивелина Гецова и директорът на училището Даниела Арабаджиева посрещнаха порасналите момичета и момчета с цветя, плакети, прегръдки и благопожелания към всеки. Класните ръководители на двата класа Здравка Евтимова и Пламен Граматиков също дефилираха и споделиха емоцията със своите пораснали деца. На сцената всички бяха напътствани от директора и кмета, а от името на своите съученици благодарност към общинското и училищното ръководство, към учителите и родителите отправи абитуриентката от XII „а“ клас Йоанна Хубанова.

Конкурс на „Борба“: Мис и Мистър Бал 2022 за Великотърновска област

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.