Вашият хороскоп за периода 27-29 май

В петък сме спокойни и уверени, през уикенда е добре да сме по-меки и благи към семейството

 

Днес и през уикенда луната е в Телец. Петъчният ден ни помага да сме спокойни и уверени. Чувстваме се щастливи, когато някой ни обърне внимание или забележи, че сме се постарали да изглеждаме добре. В събота почивката е задължителна. Това не е ден за важни работи и действия. Неделният ден иска от нас да сме всеотдайни към нуждите на семейството, по-меки и благи, за да не създадем излишни конфликти.


ОВЕН

Намеса в живота ви

 

27 май. В петък ще успеете да свършите доста работа, която започнахте в последните няколко дни. Доволни сте от себе си и имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Не се отпускайте, а дайте всичко от себе си.

28 май. В събота почивката е задължителна. И без това нищо не ви спори. Каквото и да подхванете, все го вършите с много усилия. Разходете се. Отпуснете се.

29 май. В неделя ще ви ядоса отношението на ваш близък, който се опитва да се намеси в живота ви и да слага ред там. Не му позволявайте подобни своеволия. Нямате нужда да ви се казва как да живеете живота си.


ТЕЛЕЦ

Новаторско мислене

 

27 май. В петък бликате от енергия и ентусиазъм. Искрата на новото мислене е запалила в съзнанието ви и не ви дава мира, докато не започнете нещо ново. Денят е чудесен и ви носи позитивни емоции и преживявания.

28 май. Събота не е толкова активна, колкото беше вчерашният ден. Гледате назад, връщате се в спомени. Добра идея е да разгледате стари снимки с цялото си семейство и да се върнете в спомените си.

29 май. В неделя избягвайте споровете и кавгите. Заядливи сте. Търсите причина да се скарате с близките си, просто защото вашето настроение е лошо. Внимавайте да не нагрубите някого.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете мнителни

 

27 май. Бъдете мнителни към всички уж добронамерени хора, явяващи се в живота ви днес. Може би не всеки от тях ще е с толкова чисти мисли, за колкото ви се представя. Имайте едно наум, за да не страдате.

28 май. Не бързайте със ставането в събота. Починете си добре. И без това ви чака доста разпилян и неорганизиран ден. Просто се отдайте на течението. Не правете нищо важно.

29 май. В неделя ще ви се наложи да уточните взаимоотношенията си с човек, който съвсем наскоро е навлязъл в живота ви. Бъдете мнителни. Това е съвет, който се отнася за целия уикенд. Някой не ви гледа с добро око.


РАК

Прекрасно настроение

 

27 май. Ведрото ви настроение днес ви прави щедри на усмивки и положителни емоции. Действате като искра спрямо другите, която пали ентусиазма и хъса за борба. Днес можете да постигнете много, стига самите вие да го искате.

28 май. В събота си оставете време за почивка. Нямате толкова силна енергия, колкото вчера. По-лениви сте, но няма нищо лошо в това. Просто не поемайте ангажименти.

29 май. В неделя отново ще бъдете силни, енергични и дейни. Каквото искате да постигнете, ще го направите. Трансформирате енергията на този ден в продуктивни действия. Щастливи сте.


ЛЪВ

И сам воинът е воин

 

27 май. Ще научите нещо важно и съществено в сферата на професионалната си реализация. То определено ще промени мирогледа ви и вашата оценка за самите вас. Вероятно ще вземете решения относно бъдещето си.

28 май. В събота сте нервни и заядливи спрямо близките си. Желаете да си отпочинете, да се наспите, но телефонно позвъняване ще ви събуди още по ранни зори. Е, не се сърдете.

29 май. В неделя ще трябва да свършите работа, която отлагахте от дълго време. Отнася се за семейната сфера и не очаквайте подкрепа или помощ от близките си. И сам воинът е воин. Такова време е дошло.


ДЕВА

Чувствате се значими

 

27 май. Намерете време за себе си. Заслужавате да си позволите глезотия, която заради време или средства до преди няколко седмици все ви убягваше. Е, сега е времето да си направите един малък подарък.

28 май. Каквото и да кажете в събота, то ще бъде разбирано по различен начин. Ще изживеете ден на разминаванията, недоразуменията и липсата на правилна комуникация. Има и такива дни…

29 май. В неделя сте щастливи от факта, че близките ви ви забелязват и търсят вашата подкрепа и одобрение, каквото и да направят. Чувствате се значими. Това е чудесно.


ВЕЗНИ

Успех в неделя

 

27 май. Каквото и да захванете днес, ще оплетете конците. И не защото вие не успявате да се справите с работата, а защото все нещо изниква неочаквано и обърква плановете ви. Е, на това му се казва късмет. Но има и такива дни.

28 май. В събота усещате в главата си какофония. Имате нужда от тишина и почивка. Имате нужда да съберете мислите си. Но дали ще успеете? Някой все ще ви занимава с нещо.

29 май. В неделя ще се хванете по-сериозно за ангажимент вкъщи. Поне едно нещо да свършите в последните дни. Успехът ще бъде с вас. Неделя е ден – доста по-ползотворен и приятен от предходните.


СКОРПИОН

Разрешавате проблем

 

27 май. В деловата ви дейност днес ще блеснат грешки и проблеми, които вие прикривахте умело в последните няколко месеца – от февруари до момента. Не се притеснявайте, нещата ще се оправят, но се иска време.

28 май. В събота ще се почувствате безсилни да разрешите проблем, създал се в семейството. По-добре е да си премълчите, отколкото да изразите мнение. Мнението ви може да бъде прието погрешно.

29 май. В неделя опитайте да поговорите с близките си. Добре е да ги предразположите и те да ви споделят какво точно ги притеснява в момента. Така по-лесно ще разрешите проблема, създал се в последните няколко дни.


СТРЕЛЕЦ

Спортувайте през уикенда

 

27 май. Готови сте да се потрудите доста, за да постигнете свои предварително замислени цели. Опитайте да изложите идеите си пред работния колектив и ще намерите подкрепа на съмишленици. Чака ви възможност за повишение.

28 май. В събота ще бъдете по-скоро нервни, напрегнати и недоволни. Недоволствате от всичко, което ви се случва. Най-много от нещата, които не можете да промените и на които не сте в състояние да въздействате.

29 май. Денят е прекрасен за разговори с близки и приятели, на които имате доверие. Добре е да се разходите повече, да се движите повече, за да подобрите сърдечния си ритъм и кръвообращението.


КОЗИРОГ

Решавате се на промени

 

27 май. Усещате полъх на възможности и шансове пред себе си. В петък ще можете да постигнете доста, стига да се заемете здраво за работа. Помислете за някакви промени, които искате да извършите. Може би е дошъл мигът да решите да ги направите.

28 май. В събота ще се пуснете по течението. Никой и нищо няма да бъде в състояние да ви извади от летаргията. Изглеждате като безделници, защото днес не подхващате никаква работа и не ви се занимава с нищо.

29 май. В неделя обърнете внимание на хобито си. На нещата, които ви правят щастливи и изпълват деня ви с цвят и съдържание. Този хубав ден ще ви помогне да подобрите семейните си взаимоотношения.


ВОДОЛЕЙ

В събота си починете

 

27 май. Ще почувствате сигурна подкрепа от хора на по-висок пост в работата ви. Тази подкрепа ще ви мотивира да се борите за интереса си и да предприемете важна промяна. Очаква ви издигане в йерархията.

28 май. Съботата прекарайте вкъщи или на прохладна пейка в парка. Не обещавайте на никого нищо и не се обвързвайте със срещи, които да ви ангажират с точен час. Освободете се от зависимостта си към часовника.

29 май. В неделя очаквайте гости. Ваши роднини са решили да ви посетят за един ден. Добрата новина е, че тяхното присъствие ще ви хареса, а разговорите с тях ще са причина да вземете едно дългосрочно решение за своя професионален живот.


РИБИ

Трябва да помогнете

 

27 май. Ще се налага да подадете ръка на роднини, за да могат да се реализират добре. Те очакват вашата подкрепа и искате или не, ще трябва да го сторите. Днес говорете по-малко и действайте повече. Това е ключът към успеха.

28 май. В събота ви очакват събирания с роднини и приятели, на които вие няма да се чувствате съвсем на мястото си. Е, има и такива моменти. Хубавото е, че все ще намерите с кого да си говорите за нещо.

29 май. В неделя се обадете на приятели, които не сте виждали от дълго време. Кафе и разходка с тях в следобеда ще ви дойде добре, а и ще ви вдъхне интересни идеи за новата работна седмица.


Хороскоп за родените на 27.05.2022 – Честит рожден ден! Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Хороскоп за родените на 28.05.2022 – Честит рожден ден! В следващата една година тема във вашето ежедневие ще бъде нуждата от поемане в нова посока, като първо ще се роди осмислянето защо е от значение да направите промяна и едва след това ще настъпи същинската промяна на посоката на живота ви.

 

Хороскоп за родените на 29.05.2022 – Честит рожден ден! В следващата една година ще се занимавате все повече с дела от обществена значимост, което ще впери хорското внимание във вашите действия. Внимавайте да не се обвържете в зависимост с хора с високо обществено положение, които да ви подчинят на техните принципи. Отстоявайте и своите. Прекарвайте повече време със семейството си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.