Александра от „Ергенът“ дойде на баловете във В. Търново заради бъдещ фармацевт

МОРАЛНАТА ПОБЕДИТЕЛКА В НАШУМЯЛОТО РОМАНТИЧНО ПРЕДАВАНЕ „ЕРГЕНЪТ“ АЛЕКСАНДРА ГЪРДЕВА СЕ ПРЕВЪРНА В АТРАКЦИЯ в третата бална вечер в старата столица. Красивата хипнотерапевтка придружи на церемонията абитуриента Даниел Пашунов. Младежът завърши средното си образование в ПМГ „Васил Друмев“ и ще следва фармация. Той бе един от 32-мата възпитаници на елитното училище, които се окичиха с лента „Отличник на община Велико Търново“.

Александра бе уловена от екипа на „Борба“ още при пристигането си в района на Студентския стол. Двамата с Даниел бяха докарани от лъскаво черно BMW, а тя сподели повече за емоциите си единствено пред нашата медия.

„Придружавам най-прекрасния младеж във Велико Търново. Ние сме приятели. Хората тук ме приемат много топло“, заяви тя.

Фаворитката в „Ергенът“ бе заложила на дълга черна рокля и черни обувки.

Хипнотерапевтката се радваше на огромен интерес от присъстващите, които не пропуснаха да се снимат за спомен с нея и да я поздравят за достойното представянето в риалити предаването. Тя посрещаше всеки един комплимент и въпрос от хората с усмивка и впоследствие сподели в своя Инстаграм профил, че си е тръгнала изключително щастлива от посрещането на търновци.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.