Веселин Великов: „Изпуснахме питомното и не хванахме дивото…Тръгвам си!“

“Елементарен гол в началото на второто полувреме. Глупав втори гол, след това трети. После върнахме два, но това беше недостатъчно. Първият гол обърка всичко. Целият сезон бяхме на едно прилично ниво, но в последния месец и половина се сринахме. Причините са много – имаме четирима контузени футболисти, но не е само това. Във всички са причините. Това не трябва да е оправдание. Изпуснахме питомното и не хванахме дивото. За съжаление не можах да върна „Етър“ в елита. Вината носим всички – от мен и отбора до ръководството.

От президента съм срещал подкрепа. Дори след петте поредни загуби бях готов да си тръгна, но той ме убеди, че трябва да остана. Взехме три победи, но явно вече е било късно. Всички имаме вина.

Дори и да бяхме влезли, аз бях решил, че на 99% си тръгвам от отбора. Моят договор свършва”, каза след загубата от „Ботев“ /Враца/ с 3:2 във баража за Първа лига старши треньорът на „Етър ВТ“- Веселин Великов.

One thought on “Веселин Великов: „Изпуснахме питомното и не хванахме дивото…Тръгвам си!“

  • 21.03.2023 в 15:25
    Permalink

    Ами така е като не давате всичко от себе си и не се раздавате. (Това е ирония на шаблонни изрази, които повтарят спортистите като нямат какво да кажат, а обикновено нямат.)

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *