Младите огнеборци на Полски Тръмбеш първи в областта в турнир след 2 г. затишие

Отборът на младите огнеборци от СУ „Цанко Церковски” в Полски Тръмбеш се класира на първо място в областното състезание и в съревнование с отбори от другите общини. Турнирът се проведе на стадиона в Полски Тръмбеш след две години затишие заради Ковид-19.

В надпреварата участваха още 6 отбора от други средни училища във В. Търново, Г. Оряховица, Свищов, Стражица, Елена и Павликени.

Победителите със своите треньори от пожарната и директорката на училището (вдясно е гл. инсп. Илиев).

Децата показаха умения в две дисциплини – бойно разгръщане от състезателна пътека и 400 метра щафетно бягане с препятствия. На първо място с 1031 точки в двете дисциплини се класира отборът на гимназията в Полски Тръмбеш, а събитието по традиция бе уважено от директора на училището Стефка Трайчева, която бе на стадиона заедно с мажоретния състав. Младите огнеборци от Полски Тръмбеш тренират от доста време под вещото ръководство на Паулин Маринов и началника на пожарната в общината гл. инсп. Илиян Илиев.

На второ място се класира отборът на СУ „Николай Катранов” от Свищов с 1020 точки в двете дисциплини. Трети са младите огнеборци от СУ „Вичо Грънчаров” от Горна Оряховица, на четвърто място е СУ „Иван Момчилов” от Елена, на пето са децата от СУ „Ангел Каралийчев” от Стражица, шести са младите огнеборци от СУ „Патриарх Евтимий” от В. Търново и на седмо място са децата от ОУ „Климент Охридски” в Павликени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.