Хороскоп

Какво вещаят звездите за периода 3-5 юни

Меркурий вече не е ретрограден, можем да предприемаме промени

 

В петък, събота и неделя Луната се движи в Лъв и ни дарява с прилив на енергия, ентусиазъм, идеи и желания. От днес Меркурий вече е директен и позволява да се продължи нормалният делови и професионален живот. Усмихвайте се повече в събота, защото това е един доста позитивен ден, изпълнен с приятни преживявания. Не позволявайте на страха от професионални промени да ви направи нервни и напрегнати в неделя. Тогава може би ще се решите на служебна промяна, която да направите през този месец.


ОВЕН

Объркани и напрегнати

 

3 юни. Днес ще се опитате да подредите мислите си в личния живот, но ви съветвам да не правите важни и значими стъпки в това направление. Объркани сте. Каквото и да си мислите днес, няма да намерите правилния отговор.

4 юни. В събота имате нужда от сериозна почивка. Не ви се говори с никого, въпреки че ви предстоят доста срещи. Опитайте да не искате и да не давате съвети. Не се дразнете на другите.

5 юни. В неделя на семейния неделен обяд не повдигайте въпроси, свързани с пари, финанси и сметки. Възможно е да засегнете някого и да се скарате сериозно заради дреболии.


ТЕЛЕЦ

Отлично настроение

 

3 юни. Добри новини в семейството са причина за петъчното ви отлично настроение и усмивки. Ще почувствате подкрепа. Ще усетите, че нещо ще потръгне и лека-полека всичко наистина ще започне да се нарежда.

4 юни. В съботния ден почистете дома си и го подредете така, че да се чувствате удобно и уютно вкъщи. Отделете време за това. Важно е.

5 юни. В неделя поканете гости вкъщи или вие отидете на гости на приятели или роднини. Чувствате се като нови хора – облагородени, с позитивно и ведро мислене. Радвайте се на живота.


БЛИЗНАЦИ

Размисли и предложение

 

3 юни. Приключването на ретроградната фаза на Меркурий ви се отразява отлично, въпреки че днес се чувствате дезориентирани и объркани. Нормално е. Все още нямате енергия за нови начинания.

4 юни. В събота ще се радвате на интересно обаждане от страна на приятел с покана за среща. Предложението, което ще получите, е изключително. И в точното време.

5 юни. В неделя отново ще се почувствате объркани. Замислени сте върху предложенията, които получихте в последните ден-два. Мислите за бъдещето си. Това е нещо съвсем нормално в този ден.


РАК

Нервен уикенд

 

3 юни. В петък е важно да правите сметка на парите си и добре да пресмятате всеки свой разход, за да не си причините криза още в началото на месеца. Би било по-добре, ако обръщате внимание на половинката си, нищо че сте залети с работа.

4 юни. В събота ще ви се наложи да поработите извънредно – нещо, което няма да се хареса на семейството ви. Вашите близки са измислили план за уикенда, който вие ще развалите.

5 юни. В неделя недоволството ще порасне заради това, че вие не си признавате грешките, а търсите чуждите под дърво и камък. Направете своя вътрешен анализ и не позволявайте на егото да е водещо.


ЛЪВ

Направете си подарък

 

3 юни. В петък времето тече бързо и сякаш все пропускате нещо. Все за нещо не ви остават свободни минути. Темпото до такава степен се е забързало, че забравяте за собствените си потребности и личната си почивка.

4 юни. Не започвайте нищо ново в събота, а се отдайте на вече започнати и изостанали домашни ангажименти. Не забравяйте, че имате на кого да се обадите, ако имате нужда от малко помощ.

5 юни. В неделя сте в добро настроение. Вдъхновени сте да се заловите с нещо, което отлагахте от дълго време. Изчистете дома си. Избягайте от скуката и рутината, която постоянно ви заобикаля. Направете си малък подарък – само за себе си.


ДЕВА

Мислите за ремонт

 

3 юни. Приемете собствените си недостатъци с чувство за хумор, за да продължите да живеете в хармония със самите себе си, а и с хората наоколо. Денят е чудесен за разговори, нищо, че ви се струва, че времето е спряло.

4 юни. Събота идва с подкрепа от страна на вашите близки. Идеите ви идват една след друга. Мислите за ремонт вкъщи. Имате достатъчно време, за да го започнете и свършите в рамките на този месец.

5 юни. В събота очаквайте да ви дойдат на гости роднини и близки – с повод или без. Подгответе се добре, пригответе свой собствен специалитет, с който да ги посрещнете.


ВЕЗНИ

Не критикувайте близките си

 

3 юни. Рязко в петък енергията ви спада и чувствате желание да се усамотите и да приключите със задачите си колкото е възможно по-скоро. Не се претоварвайте. Избягвайте разговорите, които са ви досадни. Свършете най-важното и се приберете по-рано вкъщи.

4 юни. Не разбирате поведението на вашите близки, но сега не е подходящо време да им правите забележки или да говорите с тях и да им давате тон в живота. Отпуснете се. В събота по-скоро не правете нищо.

5 юни. В неделя сте нетърпеливи и очаквате да ви се случи нещо бързо и на момента. Нямате време за изчакване и въпреки че по-благоприятната част на деня е в следобеда, вие ще избързате и ще поставите едно начало още сутринта.


СКОРПИОН

Първо помислете

 

3 юни. В петък сте готови да съчувствате на всеки и да съпреживеете неговата болка, независимо дали това е добре за вас, или не е. Не давайте съвети и мнение, ако някой не ви пита, за да не попаднете в неловки ситуации.

4 юни. Ще се срещнете с приятели, които имат сериозни финансови проблеми. Без те да са ви молили, вие ще им предложите финансова подкрепа. Великодушието ви е похвално, но все пак помислете, преди да давате.

5 юни. В неделя настроението ви е добро. Наспете се добре и планирайте да вършите неща, които ви правят щастливи и доволни. Не угаждайте, защото точно сега няма да го правите с особено голяма охота.


СТРЕЛЕЦ

Прекрасна неделя

 

3 юни. Ако ви е възможно, ограничете срещите с много хора. Днес сте склонни да мислите за техните проблеми, съдби и тегоби. Ясно ви е, че това ще ви натовари особено много и ще повлияе на настроението ви не само за този ден, а и за през уикенда.

4 юни. В събота ще се наложи да пътувате, без вие да имате нагласата да сте отново на колела. Не отказвайте категорично. Нищо че тръгвате без желание, ще си прекарате прекрасно.

5 юни. Вашият ентусиазъм е огромен и искате да го предадете на целия свят. Вижда се, че сте вдъхновени и че имате какво да покажете от себе си. Неделя е един доста позитивен и благоприятен ден за вас.


КОЗИРОГ

Поговорете за работата си

 

3 юни. Натрупаната умора и апатия от цялата седмица правят петъчния ден труден и доста протяжен на работното място. Не е изключено да допуснете дребни грешки, които няма да лъснат веднага, но ще ви тежат напред във времето.

4 юни. В събота не пропускайте възможността да се разходите с приятели на чист въздух или да посетите места, на които обичате да ходите в почивните си дни. Нуждаете се от разговор, в който да споделите за някои свои притеснения относно професионалния си живот.

5 юни. В неделя си позволете да се наспите повече и не бързайте за никъде. Нека това бъде вашият лежерен ден без ангажименти и допълнителни затруднения.


ВОДОЛЕЙ

Работите в събота

 

3 юни. Вашата нервност в петък е причина колегите да отправят нападки и да ви провокират, за да се конфронтирате с тях. Успокойте се. Ако не работите в колектив и ако не поддържате добрите взаимоотношения, това ще навреди само на вас.

4 юни. Заради лошо стеклите се обстоятелства вчера на работното място, нищо чудно и в събота да се наложи да работите, за да свършите изостаналата работа. Е, днес ще ви спори в пъти повече, а и в събота ще бъдете сами в офиса.

5 юни. В неделя помислете за здравето си. Откъснете се от ежедневните проблеми на работното място или в личния живот. Прекарайте един ден без стрес и напрежение.


РИБИ

Трябва да помогнете

 

3 юни. В петък се чувствате силни и уверени. Денят е доста предизвикателен и ви дава възможност да направите своя избор относно една професионална промяна – дали да я подемете, или не.

4 юни. Плановете, които сте си направили за събота, няма да се сбъднат изцяло, или казано по друг начин – ще се наложи да угаждате на други идеи и интереси, не на своите собствени. Но и това ще ви хареса, така че нямате повод за оплакване.

5 юни. Неделя е ден, зареден с положителна енергия и много позитивни емоции. Не се притеснявайте да се видите с приятели на по кафе или обяд. Отделете време само за себе си.


Хороскоп за родените на 03.06.2022 – Честит рожден ден! Надеждата ще ви крепи през следващата една година. Няма да спирате да се надявате, но и ще вярвате в успеха си, което ще ви помага да действате и да се развивате. Бързо преодолявайте моментите на меланхолия и отново се зареждайте с надежда. Подкрепа от влиятелни хора ще ви помогне да преборите трудностите.

 

Хороскоп за родените на 04.06.2022 – Честит рожден ден! През следващата една година ще преминете през трудни моменти, които ще ви направят пасивни и нерешителни, но все пак разполагате с шанса да измените нещата и чрез повече активност да преобърнете тенденцията. Оставите ли се на течението, не очаквайте кой знае какво развитие.

 

Хороскоп за родените на 05.06.2022 – Честит рожден ден! През следващата една година ви чака липса на спокойствие, което ви подсказва, че не се чувствате добре на мястото си. Време е да вземете решение за промени. Учете, образовайте се, променете нещо, за да се почувствате по-добре. Развитието ще ви гарантира мигове на доволство.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *