Забава и знание

Кой сайт за залози дава най-щедър бонус за спорт в България?

В последните години спортните залози навлязоха широко в онлайн пространството, където вече може да откриете куп сайтове за залози. Редица букмейкъри се сдобиха с лиценз да извършват хазартна дейност онлайн, а това бе неизбежна крачка към бъдещето, която рано или късно щеше да се случи. Всеки играч вече може да залага онлайн, а освен това и да се възползва от щедри бонуси на различни букмейкъри. Сайтът Бетенеми се е специализирал в това да предлага най-актуалната информация за всички казина и букмейкъри в България, като в секцията https://betenemy.com/bonusi/ ще откриете и всички бонуси, които се предлагат от бетинг компаниите на родния пазар. Дейността на Бетенеми се състои в това да информира играчите за всичко най-важно около букмейкърския пазар, да им даде ценни насоки и възможност да направят реална преценка кой букмейкър е най-добър за тях. В настоящата статия ще представим данните, които Бетенеми е събрал за всеки букмейкър по отношение на бонусите, които предлага.

Колко сайтове за залози в България ви идват веднага наум – три, четири… пет? Е, ако не сте задълбавали много в тази тема, то вероятно ще се изненадате, че онлайн букмейкърите в България са двуцифрен брой! Бетинг компаниите условно могат да се разделят на български и чуждестранни, но в крайна сметка ги обединява това, че имат лиценз да оперират в България и са достъпни изцяло на български език, предлагайки всичко, което се очаква от един букмейкър, включително и бонуси.

Безспорно най-популярната чуждестранна букмейкърска къща у нас е Bet365. Компанията оперира от доста години в България и вече се е утвърдила като любима на феновете на залозите, които при регистрация могат да се възползват от стандартен бонус в размер на 100% до 100 лева. Друго сериозно международно име на българската сцена е това на Bwin, а там стартовият бонус за нови клиенти в спортната секция е особено атрактивен – 100% до 222 лева, но и минималният депозит е в размер на 20 лева, а не 10, както е в почти всички останали букмейкъри.

Като говорим за чуждестранни букмейкъри и атрактивни бонуси, веднага трябва да споменем основаната в Гърция компания Betano, която от около година е и на българския пазар. Там спортният бонус за нови клиенти достига до 300 лева, като отново е в размер на 100% от вашия първоначален депозит. Тоест: ако искате да получите 300 лева бонус, трябва да депозирате 300 лева при регистрация. От съвсем скоро на българския пазар е още една международна компания – Betway, която оперира в десетки страни по света и тепърва набира популярност у нас. За целта компанията предлага също много атрактивен стартов бонус, който достига до 200 лева.

Що се отнася до българските букмейкъри, то на преден план изпъкват Efbet и Winbet, които са най-популярни сред играчите. Техните бонуси също са много атрактивни – Efbet дава до 200 лева, докато Winbet дава до 550 лева! Друг букмейкър, който набира голяма популярност, е Palms Bet. При него стартовият бонус е в размер на 200 лева. Букмейкърът Sesame пък дава бонус до 250 лева. Букмейкърите Inbet, 8888 и AlphaWin предлагат до 200 лева стартов бонус.

Трябва да се отбележи, че всеки букмейкър има различни условия към бонусите си – брой превъртания и срокове, с които ще трябва да се съобразите. Запознайте се в детайли с правилата на букмейкърите, преди да направите финален избор. За ваше улеснение Бетенеми е събрал най-важната информация за бонусите на всеки букмейкър, с което ще ви е далеч по-лесно да прецените кои са най-изгодни и лесни за превъртане. Посетете сайта на Бетенеми, за да вземете информирано решение за това на кой букмейкър да заложите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *