Забава и знание

В Betano България може да си чатите на живо с други играчи

Пазарът на букмейкърите в България расте с всяка изминала година, като се появяват нови и нови имена. Малко от тях обаче влизат със свежи и иновативни идеи, които да разчупят стереотипа за онлайн букмейкър. Бетано обаче определено успя да вкара свежи сили в букмейкърските среди и това неимоверно им печели нови клиенти. Едно от предимствата на Betano България, което ги отличава от мнозинството букмейкъри, е възможността да си чатите на живо с други играчи. Тази функционалност е нова и изключително умна, защото тъкмо това липсваше на спортните фенове – възможност да си комуникират, докато правят залози. Как функционира чатът на Бетано, кой може да пише в него и по какъв начин той може да бъде полезен на играчите – всичко това ще разберете в тази статия!

Новата опция на Бетано – in-play чат, позволява на всеки потребител на букмейкъра да си чати с други играчи. Това е особено предимство за футболните запалянковци, които искат да споделят чувствата и емоциите си с други фенове. Да приемем, че се играе финал на Шампионска лига: вие можете да влезете в Бетано и да отворите чата, в който да отворите дискусия с други потребители и да коментирате какво се случва в мача. Това ще ви донесе не само развлечение, но и възможност да обмените вашите впечатления с други играчи. Всеки играч вижда даден мач по различен начин, а чуждият опит в много ситуации може да се окаже полезен за вас. С чата на Бетано вие ще можете не само да коментирате дадено спортно събитие, но и да обсъждате какъв залог е подходящо да се направи или каква стратегия е добре да се приложи.

Чатът на Бетано може да бъде полезен по много причини – можете да се допитате до даден играч дори и за нещо по самия сайт, макар и да имате възможност да сторите това и чрез отдела по поддръжка на букмейкъра. Бетано позволява на потребителите да поддържат социален елемент помежду си, като общуват един с друг. Това е много добър ход на букмейкъра, защото по този начин ще успее да задържи клиентите си за по-дълго време на сайта.

Както и сами можете да се досетите, за да пишете в чата на Бетано, трябва да имате профил. Ако нямате регистрация в букмейкъра, то можете да сторите това през компютър или телефон за отрицателно време. Регистрацията изисква стандартните данни като имена, имейл адрес, телефон, адрес, ЕГН, а минути по-късно вече ще сте част от обществото на Бетано, което продължава да се разраства с всеки изминал ден. Чатът на Бетано е достъпен и при игра през телефон, която може да стане по два начина – чрез мобилно приложение или чрез мобилна версия. Букмейкърът е разработил апликация както за Android, така и за iOS, която може да бъде бързо изтеглена и инсталирана на вашия смартфон. Ако пък не желаете да изтегляте приложението на Бетано поради една или друга причина, винаги можете да играете през мобилната версия на букмейкъра, която ще ви бъде достъпна през браузъра на вашия телефон.

Бетано е от около година на българския пазар, но оставя впечатлението, че е тук от цяла вечност. Букмейкърът задава много високи стандарти сред букмейкърите, а с новата си функция за чат на живо дръпна с едни гърди напред пред останалите бетинг компаниите. Чатът на Бетано е отлична възможност както да се забавлявате, така и да обменяте опит с други играчи. Чатът може да има огромни ползи за вашата игра и в това ще се убедите сами, когато посетите Бетано. Оттук насетне остава да ви пожелаем две неща: спорна игра и приятно чатене в Бетано!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *