Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Какво вещаят звездите за 8 юни, сряда

Разнообразен ден с много срещи, разговори, поводи за разговори с хора от различни социални слоеве. Като цяло ден за комуникация до ранния следобед, а вечерта подходящ за любовни и интимни срещи, празнуване на семейни поводи и празници.


ОВЕН

Не слушайте съвети

 

Емоциите не ви позволяват да видите живота си такъв, какъвто е в действителност. Налага се бързо да подредите някои свои планове. В сряда обърнете внимание на любовта, на личните си взаимоотношения с половинката. Не допускайте някой да ви дава съвети и да се намесва между вас.


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

 

В сряда рутината преобладава, а желанието ви да свършите всичко за нула време е голямо. Бързате, но нещата не се получават така светкавично, както ги желаете. Примирете се и забавете темпото. В противен случай ще допуснете грешки. Вечерта ви чака приятно преживяване с половинката.


БЛИЗНАЦИ

Чакат ви хубави дни

 

Сряда е доста активен ден. Чакат ви и множество интересни предложения. Нещо около вас се променя и вие го усещате. Ще трябва да тръгнете по нов път и времето да вземете решение коя точно посока да изберете, почти настъпва. Чакат ви хубави дни, приятно време и благоприятни промени.


РАК

Не се величайте

 

Някой се опитва да навлезе в личното ви пространство, като ви залива с ласкателства и суперлативи. Мнозина от вас ще се хванат на въдицата, но ще има и такива, които заради мнителността си ще се предпазят. Бъдете сред вторите представители, за да не си изпатите.


ЛЪВ

Не се ласкайте

 

Включете в действие своята интуиция при осъществяването на контакти. Лесно се ласкаете и попадате под чуждо влияние, стига някой да каже една или две хубави думи по ваш адрес. Не губете почва под краката си и имайте реална оценка за себе си – така, както е било досега.


ДЕВА

Приятна вечер

 

Активирайте силите си и още от сутринта се заемете с важните задачи, които така и останаха недовършени във вчерашния ден. Днес сте доста интуитивни и не допускате никой да ви се намесва в начина на мислене и действие. Очаквайте вечерта – тогава ви чака приятна изненада вкъщи.


ВЕЗНИ

Под прицел

 

Освен че и днес ще бъдете претрупани от редица задачи, ще ви се наложи да привличате множество хора, които към този момент са насочили погледите си върху вас. Всяко ваше действие се следи, всяка ваша дума се изследва. Поради това добре преценявайте какво говорите и вършите.


СКОРПИОН

Подгответе изненада

 

Време е да се устремите към дълбоките води, в които се чувствате най-сигурни. Денят не е активен и не изисква от вас да бъдете на сто процента всеотдайни в службата. По-скоро е важен за вашите лични и интимни преживявания. Подгответе една изненада на семейството или половинката довечера.


СТРЕЛЕЦ

Време за начало

 

Очаква ви благоприятен за служебните ви действия ден. Днес материалният успех е на ваша страна. Срещате се с хора, които могат да ви окажат помощ, стига да искате да осъществите дадени проекти. Моментът е благоприятен за поставяне на начало. Ще хармонизирате взаимоотношенията си със семейството.


КОЗИРОГ

Ще се справите

 

Служебната сряда ще бъде по-натоварена от очакваното. Опитвате се да действате по план, но нещата излизат извън контрол и постоянно пристигащите извънредни задачи бъркат предварителния ви ред. Действайте по приоритети. Ще се справите с всичко, но не приемайте чужди съвети точно сега.


ВОДОЛЕЙ

В друг свят

 

В сряда сте далече от реалността и всичко, което се случва около вас. Изживявате ежедневието си в друг свят, сътворен от вашите мечти и блянове, но несъобразен с обстоятелствата, в които се намирате. Възможно е да се разочаровате от липсата на контакт с човек, който е важен за вас.


РИБИ

Приятна изненада

 

Все още не е настъпил моментът да действате и да започвате нещо ново в служебния си живот. Изчакайте. Отдайте се на спокойствие и бъдете малко по-търпеливи. Ще ви отправят предложение, което е лъжливо. Вечерта ви очаква приятна изненада от любимия човек.


Хороскоп за родените на 08.06.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще успеете да заздравите връзките и взаимоотношенията си с хора, които са ценни за вас и с които не успявахте в последните пандемични години да общувате нормално.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *