Забава и знание

Какви подаръци предлагат в ефир Яна Маринова и Мартин Камбуров

 

От известно време в телевизионния ефир вероятно сте забелязаи засиленото присъствие на актрисата Яна Маринова и на бившия футболист Мартин Камбуров. Нашето внимание не винаги се фокусира върху рекламите, които се въртят по телевизията, затова и е възможно да не сте разбрали какво точно предлагат Маринова и Камбуров. Този страхотен тандем раздава бонуси от Инбет – най-новият букмейкър на българския пазар, който набира страшна сила. Повишаването на популярността на Инбет се дължи отчасти и на Яна Маринова и Мартин Камбуров, които са медийните лица на компанията и с присъствието си в ефир неимоверно привличат вниманието на играчите.

Нямаме съмнение, че повечето от вас познават добре Яна Маринова и Мартин Камбуров, но въпреки това ще направим кратко представяне на лицата на Инбет. Яна Маринова е българска актриса, която е родена през 1978 година в София. Любопитното за нея е, че е тренирала лека атлетика в продължение на 10 години и дори е завършила спортно училище. Тя завършва икономическо образование в УНСС, а след това заминава за САЩ, където и на практика получава актьорското си образование. През годините е участвала в популярни български филми и сериали като „Забранена любов“, „Стъклен дом“, „Фамилията“, „Връзки“, „11А“ и други.

Що се отнася до Мартин Камбуров, той надали е чужд на любителите на футболните залози. Това е най-резултатният футболист в историята на българското първенство – 256 гола, като малко преди да сложи край на кариерата си успя да задмине легендата на ЦСКА Петър Жеков. Камбуров има изключително богата визитка, но тя е съставена предимно от български клубове. Той е играл за пловдивските Ботев и Локомотив, а също така за ЦСКА, Локомотив София, Берое, ЦСКА 1948 и други клубове. Камбуров е играл и за националния отбор на България, като през годините се е доказал като голям голмайстор.

Имайки предвид успехите и популярността на Яна Маринова и Мартин Камбуров, няма как да не похвалим Инбет за добрия си избор на медийни лица. Този тандем е способен да рекламира по най-добрия начин офертите на Инбет, които са много атрактивни. И като говорим за предложенията на Инбет, нека да отбележим част от тях. Още с регистрацията си в Инбет потребителите ще могат да се възползват от начален бонус в размер на 100% до 200 лева, а освен това към този бонус ще можете да се сдобиете и с безплатен залог до 50 лева. За да се сдобиете с максималния стартов бонус на Инбет, вие ще трябва да депозирате 200 или повече лева. Бонусът върви и с определени срокове и условия за превъртане, с които ще трябва да се съобразите по време на вашата игра.

Друга изключително атрактивна оферта на Инбет е бонусът без депозит, който може да достигне до 500 лева. Бонусите без депозит са едни от най-търсените предложения на пазара, които много малко букмейкъри предлагат. Инбет обаче е решил да спечели феновете си с тази страхотна оферта, като дава възможност на всеки потребител да се възползва от бонуса. Вие можете да се сдобиете с безплатен бонус от 5 до 500 лева, като размерът на сумата е на случаен принцип. Ако имате късмет, можете да се сдобиете с огромна сума бонус. Дори и да не вземете чак толкова голям бонус, едва ли ще останете разочаровани, защото на практика получавате бонуса напълно безплатно, без изискване за депозит на сума.

Офертите на Инбет са едни от най-добрите на пазара и букмейкърът показва, че ще се бори със зъби и нокти, за да се добере до върха. С подкрепата на Яна Маринова и Мартин Камбуров това със сигурност ще се случи рано или късно – бъдете сигурни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *