Бойко Борисов води цялата парламентарна група на ГЕРБ за уикенда във Велико Търново

За пръв път бившият премиер пожелал да нощува в старата столица

Бившият премиер Бойко Борисов пристига петък в старата столица и ще остане за уикенда, разбра „Борба“. Той ще доведе и цялата парламентарна група на ГЕРБ, а в неделя е планирана среща с местния актив и симпатизанти.

Интересен факт е, че Борисов никога не е оставал да спи в старата столица , като даже е избягвал визити тук, припомнят запознати. Все още не е ясно в кой хотел или вила ще отседне експремиерът, като за това държал в неведение всички. В официалната страница на ГЕРБ във Велико Търново също липсва информация за визитата на Борисов.

По всичко изглежда, че Борисов иска да стегне редиците на партията, след като през последните дни замириса на предсрочни парламентарни избори. Факт е, че много от водещите политици ползват Велико Търново като начална точка за пробив към властта.

Към момента социологическите проучвания дават на ГЕРБ първо място сред предпочитанията на избирателите. А сред обществеността упорито се върти и тезата, че хората на Бойко Борисов се стягат да управляват отново.

4 thoughts on “Бойко Борисов води цялата парламентарна група на ГЕРБ за уикенда във Велико Търново

 • 09.06.2022 в 14:19
  Permalink

  Баце се е усетил. Кроят му шапка с ректора на ВТУ Христо Бонджолов. Бонджолов искал да се пробва за кмет следващата година. В инициативният комитет – Гея на Гейовете във Велико Търново– Мироса. Близък на Ректорът по майчина линия. Ще падне едно сладкодумие….Всеки помагал на ВТУ… по своя си начин. Слава на Украйна. На Геройте Слава.

  Отговор
 • 09.06.2022 в 15:05
  Permalink

  Добре дошъл, с пожелание..разбирайте се с управляващите, винаги трябва да се даде шанс на младите. Допълвайте се в името на нашата държава.

  Отговор
 • 09.06.2022 в 18:43
  Permalink

  ЗАТОВА ЛИ ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ СТРУКТОРИ СА МОБИЛИЗИРАНИ ДА ЗАВЕДАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ В 10,30 ЧАСА ВНА 12.06.2022 Г. В ДМТ КОНСТАНТИН КИСИМОВ, „ДА ИЗРАЗЯТ СПОНТАННО ЛЮБОВТА СИ КЪМ ПП ГЕРБ“ ???

  Отговор
 • 10.06.2022 в 11:47
  Permalink

  Да разбираме, че предизборната агитация лека полека тръгва.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.