Спорт

Дубълът на „виолетовите“ започва на 1 юли, ясни съперниците в шест контролни срещи

„Като цяло съм доволен от представянето на нашите футболисти. Започнахме от нулата, само с млади момчета ученици. Тогава им казах, че до края на 2021 г. нямам завишени очаквания от тях, само да трупат опит в мъжкия футбол, а плодовете на труда им ще берем през пролетта. Мисля, че така и се получи. През пролетния полусезон играта доста се подобри, особено в нападение. Създавахме доста голови положения и на моменти липсата на опит ни отнемаше възможността да вкараме гол. Имам забележки повече към играта ни в защита. Затова през идните месеци ще наблегнем в тренировъчния процес на играта в тази фаза. С оглед представянето ни, мисля че заслужавахме по-добро място в класирането от това, на което завършихме. Убеден съм, че през новия сезон ще го постигнем и ще се представим много по-добре“, коментира старши треньорът на втория тим на „Етър ВТ“ Николай Катъров.

Подготовката за новия сезон в Северозападната Трета лига ще започне на 1 юли. В хода й „виолетовите“ ще изиграят шест приятелски срещи. Началните часове и мястото на провеждане ще се уточняват допълнително.

„Ще се опитаме да запазим 80 на сто от футболистите, играли за отбора през миналия сезон и да вземем момчета от U17. Възможно е да имаме и нови попълнения, но пак ще са млади. Смятам, че е положителен ход въвеждането на правилото в Трета лига да играят по 3 момчета до 21 години. Очаквам доста интересно първенство“, добави Николай Катъров. На 13 юли „виолетовите“ ще срещнат „Академик“ (Свищов), три дни по-късно – ФК „Севлиево“ (Севлиево), на 20 юли – „Локомотив“ (Дряново), на 23 – ОФК „Павликени“ (Павликени), на 27-и – „Янтра“ (Полски Тръмбеш), а н 30-и – „Лудогорец 3“ (Разград).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *