Даяна и Йордан Цачеви от „Един за друг“ разбрали, че има война в Украйна, едва след като напуснали шоуто

Любимата двойка на зрителите прекарала 43 дни в предаването, а после цял месец се адаптирала към нормалността

 

ТЪРНОВСКОТО СЕМЕЙСТВО ЦАЧЕВИ, КОЕТО ПОКОРИ СЪРЦАТА НА ЗРИТЕЛИТЕ НА ПРЕДАВАНЕТО „ЕДИН ЗА ДРУГ“, В МОМЕНТА СЕ РАДВА НА ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ОТ ФЕНОВЕ, РЕКЛАМОДАТЕЛИ, МЕДИИ И НОВИ ПРИЯТЕЛИ. Даяна и Данчо не успяха да грабнат победата в шоуто, но извлякоха максимума позитиви от участието си и днес навсякъде ги посрещат като звезди. Доволни са, че преживяването ги сплотило още повече и им дало възможност да си извадят ценни поуки, които трудно биха им хрумнали в нормалното ежедневие.

Съпрузите разказаха, че включването им във формата било изненадващо и неочаквано. Преди година Даяна попълнила анкетата за участие и дори била забравила, че е заявила желание за кандидатстване.

„Един ден ми звънят по телефона, а аз бях под карантина заради коронавирус, и обясниха, че искат да отидем на кастинг в София. Даже си помислих, че се шегуват с нас. Единственият ден, в който можехме да пътуваме, бе неделя, защото домашната изолация приключваше в събота, а в понеделник вече трябваше да съм на работа. Те се съгласиха, но Данчо в началото имаше резерви. Беше категоричен, че няма да ходим. Все пак го убедих. Имаше три кръга – интервю, анкета с въпроси и игри. На него му стана интересно и концепцията на предаването му допадна. Тръгнахме си развълнувани и ентусиазирани от кастинга. Аз усещах, че ще ни извикат за участие и на третия ден ни се обадиха“, разказа тя.

Двамата изкарали 43 дни в шоуто в пълна изолация от света, близките, семейството и приятелите си. Казват, че най-много им липсвали двете им деца – Тодор и Таня. Споделят, че постоянното снимане в предаването било изморително и им отнело седмица, докато свикнат с камерите и микрофоните. Посрещали с ентусиазъм всяко изпитание и са категорични, че игрите всъщност са доста по-сложни и трудни от това, което вижда зрителят от екрана.

„Всички игри бяха много запомнящи се, но тази с аквариумите с животни ми беше много забавна – беше весело да гледам как крещи Даянка. Не бихме променили нищо в поведението и играта ни. Аз съм много доволен от нашето представяне. Смятам, че се показахме такива, каквито сме наистина в реалния живот“, заяви Данчо.

Престоят във „Вилата на любовта“ ги накарал да преосмислят връзката си и да осъзнаят, че като всяко нещо, и връзката между съпрузи изисква грижи и усилия, за да се съхрани във времето.

„Аз съм човек, който много обича деца, дарявам цялата си любов на тях. Разбрах, че трябва да балансирам и да има любов и внимание и за Данчо. В един момент той беше останал на заден план, защото, като има деца, свикваш да гледаш на другия човек само като на родител, а не като на партньор. А това е грешка. Децата порастват, те си намират своя път и ако не си задържал половинката до теб, оставаш сам. Трябва да сме сплотени и ръка за ръка, за да се съхрани любовта“, споделя госпожа Цачева.

Двамата разказаха, че трудно се адаптирали към нормалния живот, след като напуснали предаването. Не знаели, че в Украйна се води война, че предпазните маски вече са паднали и куп други важни неща от ежедневието. Към днешна дата обаче преживяването много им липсва и с удоволствие биха се впуснали отново в това приключение.

Останали много изненадани от топлото посрещане на всички, където и да се появят.

„Щастливи сме, че спечелихме сърцата на зрителите. Като отидохме в София да гледаме финала с другите двойки, всеки, който ни срещаше, крещеше имената ни. Молеха ни за снимки, автограф, искаха да се докоснат до нас. Радваха ни се сякаш сме холивудски звезди“, сподели тя.

Интересът към семейството довел до това Даяна да започне да се развива като инфлуенсър в Инстаграм. За месец последователите й станали от 1000 на 20 000 души, а офертите от рекламодатели валят.

Цачеви в момента са ангажирани с довършването на тяхната къща, в която се надяват, че ще се нанесат през есента. Шегуват се, че има оставен етаж за преструктуриране на помещенията, ако Бог реши да ги дари и с трето дете.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.