Деян Хаджийски поема ГЕРБ -В. Търново

Новото ръководство на общинската организация на ГЕРБ във Велико Търново вече е утвърдено от Изпълнителната комисия. Съставът е одобрен след номинации, направени по време на провелото се наскоро отчетно-изборно събрание.

За общински ръководител на ГЕРБ в старопрестолния град е избран социалният психолог и общински съветник Деян Хаджийски.

Организационен секретар е Георги Марков – застрахователен брокер и общественик, също общински съветник в местния парламент на Старата столица.

Разширен е съставът на ръководството. В органа влизат педиатърът д-р Валентин Точков, издателят и заместник-кмет по хуманитарни дейности Нейко Генчев, преподавателите от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ проф. Любомира Попова и Христина Христова, дизайнерът Атанас Парушев.

В състава на общинското ръководство са също лидерът на МГЕРБ в областта Георги Недев, учителят и популярен фотограф Никифор Тодоров, рекламният мениджър в областния всекидневник „Янтра днес“ Диана Попова, експертът по земеделие Йорданка Стефанова, икономистът и юрист Росен Иванов, предприемачът и радетел за опазване на българщината Станислав Стоянов, кметовете на Дичин и Церова кория Николай Теодосиев и Христо Кунчев.

 

One thought on “Деян Хаджийски поема ГЕРБ -В. Търново

  • 21.06.2022 в 22:19
    Permalink

    Браво, браво на момчето, дето носеше водичка и кафенце на Петър Христов и Цветан Цветанов. До него седнал печатаря Нийко Генчев,дето забогатя покрай ВТУ. Сега веке огладня и го приютиха на общинска хранилка.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.