У нас

„Лидл“ открива 120 нови работни места в страната

„Лидл“ (Lidl) открива 120 нови работни места в магазините в страната, съобщават от веригата магазини за хранителни стоки в Европа. Стъпката е резултат от развитието на компанията, която през следващите месеци ще открие нови магазини в Шумен, Хасково, Пловдив, София и за първи път – в Ботевград.
„Радваме се, че екипът на „Лидл“ продължава да расте и през 2022 г. Това е устойчива тенденция от последните години, в които въпреки предизвикателствата, ежегодно увеличавахме екипа си с двуцифрен процент – само за последната година (януари 2021 г. – януари 2022 г.) този ръст е 15 процента. Това, което отличава „Лидл“ като работодател, е цялостното предложение към служителите за сигурна работа, възможност за развитие и подкрепяща среда. Сред най-големите предимства за тях са финансовата стабилност и предвидимост, пълната коректност, разнообразието от възможности за обучение и включване в различни проекти и не на последно място – мотивиращата лидерска култура, която превръща хората в „Лидл“ в силен и сплотен екип“, коментира Катерина Шопова, директор „Човешки ресурси“ в „Лидл България“.
Предложението на „Лидл“ към служителите включва сигурно и добро възнаграждение, като заплатата на всички служители гарантирано нараства през първите три години.
Едновременно с това, различните опции за започване на работа дават гъвкавост и позволяват работата в „Лидл“ да се съчетава с обучение или други работни ангажименти. Така например, желаещите могат да кандидатстват за касиер-продавач на 4, 6 или 8-часов работен ден или за аранжор (на дневна или нощна смяна), който не работи на каса, а е отговорен за зареждането на стоката.
Специален фокус компанията поставя върху обучението и развитието на своите служители – 100 процента от тях са обхванати от програма за управление на таланта, а над 70 на сто от мениджърите-филиали са резултат именно от израстването им в компанията. Към това се добавя и богат пакет придобивки като месечни ваучери от 80 лв., допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, подарък и бонус за раждане на дете, карта „Мултиспорт“, специални придобивки за служителите, които имат ученици у дома, и др.
Всички, които искат да се присъединят към екипа на „Лидл“, могат да намерят повече информация и да кандидатстват на кариерния сайт www.jobs.lidl.bg

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *