Вашият хороскоп за 23 юни, четвъртък

Луната преминава от Овен в Телец. Часовете до ранния следобед са по-тихи и лежерни. Не се учудвайте, ако има дела, които не ви спорят тогава. Нищо не пречи да ги отложите за следобеда. Владейте се и не предизвиквайте излишно напрежение. Вероятно ще разберете за факти и събития, на които не сте в състояние да влияете.


ОВЕН

Нова идея

Романтичното настроение, което ви е обзело днес, се дължи на добрите очаквания за днешния ден. Определено имате планове да направите някои промени в живота си, за които все още не бяхте добили нужната смелост. Сега обаче ще имате увереността. В следобеда очаквайте да ви озари нова идея.


ТЕЛЕЦ

Вдигат ви заплатата

 

В сутрешните часове капризите на вашите колеги ще ви изнервят и ще ви накарат да се усамотите на място, където да сте само вие. В следобеда очаквайте повикване от страна на ръководителите си и сериозен разговор за работната ви заплата и мястото ви във фирмената йерархия.


БЛИЗНАЦИ

Харчите пари

Не се притеснявайте да похарчите някой друг лев за вещи, от които имате нужда. За някои това са домашни потреби, за други – лични вещи, дрехи и придобивки. Всичко, което си закупите днес, ще ви носи радост и приятни емоции. Не съжалявайте за похарчените пари.


РАК

Добра вест

 

Чувствителността ви днес е повод да се скарате с колега в сутрешните часове. Миг след това ще съжалявате, но думите вече са изречени… Оставете се на течението до ранния следобед. Непосредствено преди края на работния ден очаквайте добра вест относно ваши приятели.


ЛЪВ

Повишение

 

Телефонен разговор с приятел ще пропилее голяма част от свободното ви време в сутрешните часове. Колегите ще отбележат, че сте използвали работните минути за лични цели. В следобеда очаквайте разговор с шефа. Новината обаче е добра. Ще бъдете повикани за повишение на заплатата.


ДЕВА

Усмивки в следобеда

 

Ще се отделите от всички в сутрешните часове. Не ви се говори с никого. Не ви се обсъжда нищо. Дори и телефоните разговори отхвърляте като неприети. В следобеда обаче настроението ви рязко се вдига и вие сами ще потърсите хора, с които да разговаряте. Усмивката се връща на лицата ви.


ВЕЗНИ

Не сте в час

 

Семейни разправии в сутрешните часове са в основата на неособено дружелюбното ви настроение през целия ден. Днес е по-добре, ако отложите срещите и важните разговори. Разсеяни сте и не слушате добре какво ви се говори. Вие също не се изразявате добре. Занимавайте се с рутинните си ангажименти.


СКОРПИОН

Късате връзка

 

Здравословно неразположение в сутрешните часове е причина да не се заемете сериозно с важните си ангажименти. Разсеяни сте, лениви, но и не всичко зависи от вас. Точно сега ще приключите с едно тегаво и неприятно познанство, мъкнещо се по дирите ви от вашето минало. Ще се почувствате по-леки и щастливи.


СТРЕЛЕЦ

Ангажиран следобед

 

В сутрешните часове, когато и без това нямате особено много мисли за работа и полезност в службата, отворете интернет и разгледайте оферти за лятната си почивка. Набележете места и ги обсъдете с близките. В следобеда обаче ви чака повече ангажираност. Ще ви възложат сериозна задача.


КОЗИРОГ

Вълнуваща новина

 

Съобразявайки се постоянно с мнението на вашите близки и роднини, вие малко по малко губите част от своята инициативност. Това трябва да се предотврати. Днес се съобразете  със собствените си желания. Отървете се от предразсъдъците. Чака ви прекрасен следобед с една вълнуваща новина.


ВОДОЛЕЙ

Сутрешно напрежение

 

Напрежението на работното място в сутрешните часове е предизвикано от това, че не си давате достатъчно време за изпълняване на целите. Надценявате възможностите си и резултатите закъсняват. Това е така, защото вие не сте преценили правилно времето.


РИБИ

На друга планета

 

В четвъртък се радвате на живота, на времето, което е отредено само за вас и за никой друг, на красотите, които светът ви предлага. Отстрани изглеждате, сякаш сте на друга планета. Важното е, че в душите ви е мир и че сте в хармония със собствените си емоции. Днес можете да сътворите много, стига да искате.


Хороскоп за родените на 23.06.2022 – Честит рожден ден!

Често пъти ще ви се иска да захвърляте всичко през новата година, защото все нещо ще ви пречи да постигате целите си. Тази „спирачка” е причината да не правите прибързани действия. Радвайте се на живота и си почивайте повече, вместо да се ядосвате за неща, които не сте в състояние да промените.

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.