Вашият хороскоп за юни

Юни… месецът, в който блясъкът и топлината на слънцето се усещат все повече и повече. Месецът, който пали кръвта за предстоящото лято и ни изпълва с радостни мисли за почивки, преживявания и авантюри. Този юни започва с изключително положително начало, съпроводено и от края на ретроградната фаза на Меркурий. От 3 юни планетата отново тръгва директно по своята орбита, освобождавайки всички нас да осъществим деловите си задачи, които така бавехме напоследък. Време е за закупуване на желаните придобивки, време е за летни резервации. И също така – за любов. През по-голямата част от месеца Венера се движи в Телец, където е на своя трон. Квадратурата й със Сатурн обаче носи напрежение и чувство за неудовлетворение. Ръстът в цените влошава настроението при всички и е повод за всеобщо недоволство, което ще се изрази през втората половина от месеца. Последната десетдневка е и по-огнена и взривоопасна, що се отнася до демонстриране на недоволство. Опитайте да гледате обективно на нещата и да не пренасяте проблемите от работата и улицата вкъщи. Запазете добрите взаимоотношения с близките и въпреки сложната икономическа ситуация, планирайте лятната почивка. Това ще е водещата цветна багра в този месец.


ОВЕН

Месец на любовта

 

Юни е месецът, когато ще сте особено обсебени от идеята да бъдете закрилници на своето семейство и на хората, които обичате. Бих нарекъл този период „месецът на любовта”, но често ще прекрачвате границата на допустимите норми и ще минавате във властта на досадната ревност. Дайте нужния въздух на всички около себе си, за да не ги настроите срещу себе си. Месецът е прекрасен за домашен ремонт, за преместване в ново жилище. Ще ви се стои повече вкъщи, нищо че денят расте и всички други хора ще са навън. За най-влюбените това е идеален месец за дата на сватбата.


ТЕЛЕЦ

Делово предложение

 

През юни ще сте общителни, отворени към света, ще разговаряте с всеки, от когото можете да извлечете някаква финансова или материална изгода. Не е никак лошо, защото това е месецът, през който ще срещнете предложение за реализация в делови план. Негативната тенденция е, че ще се превърнете в досадни мърморковци и ревнивци спрямо своите приятели и средата, в която се движите. Някои от вас дори ще живеят в параноя, че са отбягвани, без да имат подобни поводи. Тогава излишно ще се заяждате с всички около себе си. Опитайте да отделите реалността от фантазията, тъй като често ще обвинявате другите за собствените си грешки.


БЛИЗНАЦИ

Сантиментални и раними

 

Юни е прекрасен месец, отново вещае ново начало или поне посяване на нещо, което ще жънете по-нататък във времето. След 4-ти ще се превърнете в сантиментални и лесно раними натури. Трябва ви сила, за да преодолеете трудностите, заложени в този месец. Те няма да са малко и ще са от най-разнообразен характер. Изтръгнете от себе си неувереността, развинтената фантазия и традиционализма. Експериментирайте. Не позволявайте на недоброжелателни хора да ви вменят чувство за вина или да ви тъпчат и мачкат заради липса на някои ваши качества и умения.


РАК

Внушавате си болести

 

През юни ситуацията около здравето ви ще се влошава, защото ще бъдете немарливи за здравословните си проблеми от една страна, а и ще си внушавате доста болести, което не е никак добре. Очаква ви прилив на енергия – мисловна и физическа, която за жалост обаче няма да управлявате много правилно. Ще сте жадни за внимание от близките си, което ще търсите чрез различни оплаквания. Манипулирайки ги по този начин, няма да си навлечете нищо друго освен заслужения гняв. Шансът всичко това да не ви се случи е на ваша страна – ако се промените и ако мислите разумно, а не емоционално. Изявете хубавите си качества, изявете любовта и всеотдайността, вместо ревнивостта.


ЛЪВ

Приемете обстоятелствата

 

Почти през целия юни ще преживеете период на кратък застой и дори в предходните месеци да тръгнахте много смело напред, сега ще осъзнаете, че все още е рано да очаквате големи резултати. Икономическата обстановка ще се влошава в държавата и това ще бъде основният пречещ фактор да се реализирате така, както си го представяхте преди време. Примирете се и успокойте темпото. Време е да се обърнете към себе си и да търсите начин за промяна на мисленето си. Ще осъзнаете семейните ценности като изконни и екзистенциални. В същото време ще кипите от енергия и ентусиазъм, но заради своята разсеяност няма да можете да контролирате потока от активност в правилната посока.


ДЕВА

Новото е пред вас

 

През юни по-голямата част от вас ще преживеят известни трудности. Нищо фатално няма в това положение, просто всяка година по това време съдбата ви изпитва дали сте си научили уроците, или имате още какво да доизкусурявате. Ключът към успеха ви през този месец е да скъсате с оковите на миналото и да не гледате какво е било досега. Вие имате навика да се обръщате назад и да давате историята си като пример. Е, сега ще се наложи да сторите обратното. Просто бъдете отворени към новаторството и признайте, че се вълнувате от нещо, което досега сте отхвърляли като влечение. Новото е пред вас, приемете го и заживейте с него.


ВЕЗНИ

Емоционално нестабилни

 

Много важно изискване за вас през юни е да не поставяте финансовите си цели над моралните, тъй като ще рискувате да се отдалечите от верния път толкова много, че после едва ли ще успеете да се завърнете отново в правилната посока. През юни ще бъдете емоционално нестабилни и толкова ревниви, че дори ще сте способни да ревнувате, когато шефовете обръщат повече внимание на колегите ви, отколкото на вас. На пръв поглед звучи комично, но ако се погледнете отстрани, нещата изглеждат доста сериозни. И вие ежедневно ще напомняте, че се борите за внимание. И не само това, ще държите цялото внимание да е насочено единствено и само към вас.


СКОРПИОН

Внимавайте с ревността

 

Юни не обещава да бъде лек месец, защото емоционално ще сте доста уязвими и често може да изпадате в ситуации на самосъжаление, оттегляне и желание да се усамотите. Няма да възприемате житейските трудности като нещо нормално. По-скоро ще си внушавате, че съдбата желае да ви сломи. Ще се засили вашата ревност не само към половинката, но и към всички останали членове на семейството. Някои дори ще станат ревниви и към деловите си партньори. Ще искате да общуват само с вас. Проявата на ревност без причина и не на правилното място може да настрои хората срещу вас. Бъдете внимателни.


СТРЕЛЕЦ

Преценявайте добре

 

През юни ще успявате да се харесвате на всички и така ще си спечелите много нови контакти и приятелства. Разбира се, няма как да избегнете срещата с лицемерни хора, но вие ясно ще ги отличавате и ви съветвам да приключите контакта си с тях мигновено. Иначе ще ви вредят и ще ви оплитат с мрежите си още дълго време. През този месец е важно да обърнете внимание на своето финансово състояние, което никак няма да е добро. Не правете промени в тази сфера, тъй като що се отнася до финанси, банки и пари – ще бъдете страшно неуверени и лесно ще ви лъжат. А едно подхлъзване може да ви коства стопяване на спестяванията, които кътахте досега.


КОЗИРОГ

Неизпълними цели

 

Юни ще бъде променлив месец, тъй като ще си поставяте неизпълними цели, а когато си поставите цел, вие впръсквате цялата си енергия в нейното изпълнение. През по-голямата част от месеца ще бъдете доста привързани към своя дом, към семейството и половинката и често ще забравяте за професионалните си задължения, които трябва да вършите паралелно с личния живот. Ще се подсили чувството ви за неувереност и всъщност това формира едно противоречие – ще бъдете крайно амбициозни и ще си поставяте трудно изпълними цели и в същото време – ще сте неуверени дали си струва да ги постигате.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете коректни

 

През първите десет дни от юни сте повлияни от добри аспекти, които ще ви помогнат да стабилизирате бюджета си, да запълните някои празнини във финансовото си състояние, а на безработните – да намерят нова работа, стига да я търсят по честен и коректен начин или чрез много близки познати. Като цяло, честността и коректността, проявени във всичките им измерения, ще ви носят само ползи и ще благоприятстват успеха ви. Ако започнете да си служите с измама и подлост, съдбата на момента ще ви праща знак, че сте допуснали грешка и ще ви отнема точки от успеха. Внимавайте да не завършите месеца „на минус”.


РИБИ

Време за истина

 

През юни успехите ще продължат при най-активните представители. Бъдете нащрек и се оглеждайте за нови предложения. На работното място това е месец на прелом и подем. Ще докажете, че не се плашите от трудностите и сте готови да поемете отговорността на новостите, с които се захващате. Малките пречки по пътя ще си сеете сами заради своите слабости в личен план. През втората десетдневка на юни сте податливи на тайни любовни преживявания, които могат да разконцентрират енергията ви от службата в интимния план. При семейните представители е възможно да се открият извънбрачни, укривани досега връзки. Внимавайте да не попаднете в такава кофти ситуация.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.