Марина Даскалова: „Всичко, което съм постигнала и което съм като човек, го дължа на моите родители“

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ПОБЕДИТЕЛКАТА В КОНКУРСА НА „БОРБА“ – „МИС И МИСТЪР БАЛ 2022 ЗА ВЕЛИКОТЪРНОВСКА ОБЛАСТ“

-Честита победа! Какво Ви накара да участвате в конкурса на „Борба“?

-Доста се колебаех в началото, не бях сигурна дали да подам кандидатурата си, но семейството и приятелите ми ме убедиха да участвам.

– Какво значение има за Вас тази победа?

– На първо място са радостта и гордостта на близките ми хора. Разбира се, също и личното удовлетворение и приятното чувство от победата, които са присъщи на всеки човек.

– Читателите гласуваха за Вас само по една снимка. Какво бихте искали да знаят повече за Вас? Какви са Вашите интереси?

-Аз съм амбициозно момиче, завършила съм Гимназията по туризъм „Д-р Васил Берон”. В момента работя в сферата на туризма в нашия семеен бизнес в ресторант Green на площада пред Царевец и в къща за гости „Къща край реката” в с. Ветринци. Бих искала да продължа бизнеса ни заедно с баща ми. Всичко, което съм постигнала досега и което съм като човек, го дължа на моите родители.

– Какви са плановете Ви за предстоящото лято?

– Засега продължавам да работя и да уча. Кандидатствах във ВТУ ,,Св. св. Кирил и Методий”, специалност „Туризъм“. Но все пак няма да пропусна да направя една кратка почивка на Българското Черноморие с моите приятели.

– Как виждате себе си и света след 10 години?

– Искам да съм успяла жена с успешен бизнес и много сбъднати мечти. Надявам се да създам прекрасно семейство, за каквото винаги съм мечтала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.