Вратарят на „Етър ВТ“ Анатоли Господинов пред трансфер в „Арда“ (Кърджали)

Състезаващият се в Първа професионална лига отбор на „Арда“ (Кърджали) иска да вземе вратаря на „Етър ВТ“ – Анатоли Господинов. Между двата клуба се водят разговори за трансферната сума, която трябва да плати тимът от елита за стража, който има действащ договор с „виолетовите“. Вчера Господинов тренира индивидуално в очакване да приключат преговорите.

Заминаването на вратаря в посока Кърджали означава, че треньорският щаб на етърци ще трябва да му търси заместник.

В „Арда“ стражът става съотборник с доста бивши футболисти, носили виолетовия екип. Там са Румен Руменов, Тонислав Йорданов, Светослав Ковачев и привлеченият преди дни централен бранител Пламен Крачунов. Старши треньор е Александър Тунчев.

Снощи отборът на „Етър ВТ“ изигра първата си контролна среща, като на стадион „Ивайло“ гостува „Янтра 2019“ (Габрово), чийто старши треньор е Сашо Ангелов. В двубоя не взе участие новото попълнение Живко Петков.

В събота, 25 юни, от 18:00 ч. „виолетовите“ излизат срещу новака във Втора лига „Дунав“. Мачът е на стадион „Ангел Кънчев“ в Трявна, където е на подготовка русенският тим.

На 29 юни великотърновци гостуват на „Черно море“ във Варна, а на 2 юли посрещат на „Ивайло“ друг новак във Втора лига – „Спартак“ (Плевен). На 5 юли „Етър ВТ“ гостува на столичния „Левски“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Последната проверка е на 9 юли, като противникът и стадионът зависят от жребия за новото първенство и дали етърци ще започнат на свой или чужд терен.

Сн. архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.