Хороскоп – петък и уикенд. Прогноза за периода 24.06.2022 г. – 26.06.2022 г.

В петък се старайте да не прибързвате, неделя е благоприятен и позитивен ден за всички

 

В петък и събота Луната се движи в Телец. Петъчният ден носи прибързаност и желание да се захванем с много неща наведнъж, но без никаква ясна преценка кои точно да докараме докрай. В събота е добре да сме малко по-дружелюбни с по-възрастните членове на семейството и да не влизаме в излишни разправии с тях. По-добре е да приемем тяхното мислене, вместо да се опитваме да го променим. В неделя Луната се движи в Близнаци и ни дарява сили, енергия и романтични вибрации. Очаквайте този ден да е хубав и незабравим за всички.


ОВЕН

Нервен период

 

24 юни. В петък сте притеснени за финансите си, от една страна. От друга, ваш близък приятел ще ви помоли за малък заем, който ще обещае да ви върне в рамките на месец-два. Преценете дали имате възможност да помогнете.

25 юни. В събота сте прекалено нервни. Често пъти избухвате за неща, които в друг момент не ви изкарват извън релси. Внимавайте кого ще нараните и ще отдалечите от себе си с това свое поведение.

26 юни. В неделя ще ви обземе спокойствие и чувство за удовлетвореност. Други сте, сравнено с последните няколко дни. Хората ще намерят разлика в поведението ви. Вълнувате се от чуждите проблеми и с чисто сърце искате да помогнете.


ТЕЛЕЦ

Погрижете се за близките си

 

24 юни. Убедени сте, че днес можете да влияете върху мнението на другите хора и много уверено го упражнявате. Само че забравяте за отговорността, която носите, когато сте повлияли на нечий избор. Затова си правете пас, нищо, че ви човърка все да посъветвате и наставлявате.

25 юни. Обърнете внимание на по-възрастните си роднини в семейството. Точно сега те имат особена нужда да бъдат обгрижени. Покажете им, че не са оставени сами, а има кой да е до тях.

26 юни. В неделя ще получите пари, но не само това е поводът за вашето щастие. Като цяло, денят е доста приятен и ви носи полъх на нещо ново и хубаво в живота. Порадвайте му се. Чака ви прекрасно време.


БЛИЗНАЦИ

Приятно гостуване

 

24 юни. В желанието си да убедите другите в своята гледна точка днес можете да сте една идея по-неспокойни и агресивни. По-скоро се оставете на течението и не предприемайте никакви важни ангажименти. Не поемайте инициативи.

25 юни. В събота ще се зарадвате на посещение на ваши по-далечни роднини. Ще ви стане особено приятно, защото всичко това ще ви навее хубави спомени за вашето детство или за старо, отминало, но незабравимо време.

26 юни. В неделя не подминавайте идеите, които ще ви дойдат наум. В личния ви живот те ще са ви от полза, защото ще ви помогнат да преодолеете една спънка, трудност, с която се сблъскахте напоследък. Нещо ще потръгне.


РАК

Лесна плячка сте

 

24 юни. Днес лесно може да ви се повлияе на мнението, което означава, че можете да се превърнете в лесна плячка на манипулатори. Предпазвайте се от хора, които нелогично настъпателно се опитват да ви убедят в нещо, в което не вярвате.

25 юни. В събота се обадете на приятели и си направете среща с тях. Имате нужда да се разтушите от натрупалата се емоция. Нуждаете се да поговорите с някого на „ти”, с някого за своите проблеми.

26 юни. Неделният ден, въпреки че е приятен и доста позитивен, вие ще предпочете да прекарате вкъщи. Имате достатъчно домашна работа и възнамерявате да я свършите. Мнозина от вас дори ще започнат ремонт вкъщи.


ЛЪВ

Отмора в неделя

 

24 юни. В петък очаквайте добри новини. Работният ден ще бъде натоварен, по успешен. Ще отхвърлите доста задачи, но и ще успеете да си спечелите допълнителни доходи от същия този труд, който полагате. Чувствате се прекрасно.

25 юни. В събота се будите в лошо настроение и чувствате силна умора заради натрупано напрежение през седмицата. Останете повече време в леглото. Не бързайте за никъде. Отложете срещите и избягвайте да спорите с близките.

26 юни. Неделният ден ви носи добри новини, силна енергия и благоприятни ситуации в личен план. Не пропускайте възможността да се срещнете с приятели и с близки, които не сте виждали от дълго време. Доброто ви настроение е подчертано.


ДЕВА

Съботен спортен полуден

 

24 юни. Петъчният ден ви носи много приятни емоции и добри новини в сферата на бизнеса и служебното поприще. Защо да не продължите с доброто си настроение и вечерта, като организирате среща с приятели на по чашка? Имате повод за почерпка.

25 юни. В събота се чувствате в отлично здраве, тонусът ви също е на добро ниво. Спортувайте, разходете се сред природата или организирайте спортни игри на открито със семейството си в парка. Ще ви се отрази отлично.

26 юни. В неделя е добре да сте малко по-отговорни към дома и близките си, като им отдадете повече време. Пригответе вкусен обяд и седнете всички около трапезата. Имате какво да си кажете, а и е време да се сближите малко повече.


ВЕЗНИ

Идва нов етап

 

24 юни. Проблеми вкъщи са главната причина да сте в лошо настроение и да се заяждате с колегите си през целия ден. Това ще направи петъкът напрегнат в службата. Владейте се, за да не влошите още повече нещата.

25 юни. Събота ви носи полъх на нещо ново и непознато. Събуждате се в странно настроение, сякаш очаквате да отворите нова страница. Така и ще направите. Започвате един нов период и той ще е по-добър от предходния.

26 юни. В неделя смекчете тона и не обвинявайте близките си за неща, които не са извършили. Вместо това се опитайте да подобрите отношенията си с тях. Прекарайте повече време заедно. Има какво да си кажете.


СКОРПИОН

Позитивна неделя

 

24 юни. Ще ви зарадва телефонно обаждане от приятел, който ще ви предложи да прекарате няколко часа заедно и да си поговорите за неща, различни от злободневното ежедневие. Какво по-хубаво от това? В никакъв случай не отказвайте, дори и да загубите служебни минути.

25 юни. В събота, без да искате, ще злепоставите близък човек с думите и жестовете си. Вие в никакъв случай не искате да нанесете обида, но едно ваше изказване ще причини точно това. Премисляйте, преди да изречете каквото и да било.

26 юни. В неделя сте отново във форма. Обадете се на приятели и организирайте среща. Имате нужда да поговорите с някого и да му споделите случката от вчера. Ще видите, че няма от какво да се тревожите. Неделя е един доста позитивен ден.


СТРЕЛЕЦ

Примирете се

 

24 юни. В момента не сте в състояние да си купите нещо, което толкова много желаете. Или финансови причини се крият зад невъзможността, или други някакви обстоятелства ви отдалечават от мечтаната вещ. Така е трябвало да стане. Това е просто нещо материално.

25 юни. В събота ще се опитате да помогнете на свой приятел. Правите го от добро сърце и с добри намерения, но жестът ви няма да бъде възприет така, както желаете. Напротив, ще излезе, че се месите там, където не ви е работа. Не се огорчавайте, а попитайте, преди да правите добрини.

26 юни. В неделя се радвате на добро настроение. Среща с приятели на по чаша кафе или на вкусен обяд ще ви разведри и ще направи почивката ви още по-вълнуваща. Не си оставайте вкъщи, излезте навън.


КОЗИРОГ

Приемете обстоятелствата

 

24 юни. В петък се чувствате унили, потиснати и без настроение. Сякаш сте изцедени от тежка и натоварена работна седмица. Останете насаме със себе си. Занимавайте се с хобито си или пък отидете на интересна театрална постановка. Разтоварете се.

25 юни. Съботният ден не ви носи много ползи, ако сте активни и се опитвате да променяте обстоятелствата около себе си. Напротив, съобразете се с тях. Никой не иска от вас да сте дейни. По-скоро си починете.

26 юни. В неделя можете да поставите едно начало в личния си живот. Няма значение от какво естество ще бъде то, но е важно да ви донесе полъх на промени и усещане, че в живота ви нещо се обновява.


ВОДОЛЕЙ

Тежък период

 

24 юни. В петък контактите с другите хора ви изтощават и се чувствате като изцедени лимони. Това е, защото не можете да прокарате своите идеи и схващания и постоянно чувствате отпор и липса на разбиране. Примирете се.

25 юни. Съботният нервен ден ви носи много неволи, защото продължавате да искате да промените хората. И за най-голямо ваше разочарование това сега са близките ви. Няма как да сте на едно мнение. Няма как да се съгласят с вас. Не спорете.

26 юни. В неделя, вместо да се сърдите на целия свят, се опитайте да се вгледате в себе си и да потърсите причината за това, че нещата не вървят, дълбоко в себе си. Направите ли го, ще почувствате облекчение.


РИБИ

Починете през уикенда

 

24 юни. В петък вярвате прекомерно на хората около себе си. Каквото кажат, това означава истина за вас. Не всички обаче ще са така искрени, колкото се представят или поне колкото на вас ви се иска. Имайте едно наум.

25 юни. Уикендът започва шеметно. Решени сте да организирате среща с приятели и да си изкарате и двата дни в движение. Пътувайте, посетете някое хубаво местенце. Активността е добър начин да прекарате почивката си.

26 юни. Неделният ден ви носи усмивки и добро настроение, което е в синхрон и с настроението на хората наоколо. Чака ви незабравим ден. Насладете му се и си починете от намръщените физиономии на колегите, които бяхте принудени да търпите в отминалата седмица.


Хороскоп за родените на 24.06.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година ви чака любов и разцвет в личния живот. Не се страхувайте да затворите врата след себе си, ако е нужно. Така ще си отворите път и възможности за промяна, която така или иначе ще е благодатна за вас.

Хороскоп за родените на 25.06.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година важна част от хороскопа ви изисква да се занимавате и с интелектуални дейности, за да развиете своя интелект, а и те ще ви носят доходи, стига да ги превърнете в професия.

Хороскоп за родените на 26.06.2022 – Честит рожден ден!

Не позволявайте на едно обещание, което ви се даде от днес за утре през идната година, да се превърне във ваш стремеж. Не вярвайте на никого, освен на себе си и на своята собствена интуиция, ако искате да успявате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.