Какво вещаят звездите за 28 юни, вторник

Луната преминава от Близнаци в Рак. До обяд ще прекараме деня в интересни срещи с хора, които няма да са свързани с професионалния ни живот, но с тях ще разменим пикантна и интригуваща информация. В следобеда обърнете повече внимание на задачите, които вършите винаги в края на месеца. Набележете целите за по-напред във времето. Гледайте да не изпуснете нещо важно. Приберете се по-рано вкъщи и пригответе вечеря за цялото семейство.


ОВЕН

Залитате по миналото

 

Във вторник гледате назад през рамото си. Залитате по миналото, по спомени и неща, които не можете да върнете или поправите. Просто си извадете поуката и продължете напред. Денят е благоприятен и ви дава възможност да набележите поне десет начала, които да подемете до края на годината.


ТЕЛЕЦ

Отворете сърцата

 

Във вторник се опитайте да запазите доброто си настроение, с което се будите още сутринта. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват със своето присъствие. Опитайте да простите на всички онези, нагрубили ви в последните няколко дни. Отворете сърцата си и живейте щастливо и спокойно.


БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден

 

Във вторник чувствате сили и мотивация за действие. Вдъхновени сте и можете да превърнете в реалност голяма част от своите намерения. Това е прекрасен ден за работа. Вършите лесно всякакви задачи. Вземете важни решения и бъдете доволни от себе си. Набележете си поне десет нови задачи за второто полугодие годината.


РАК

Време за промяна

 

В добро настроение сте. Промените около вас ви палят и зареждат с ентусиазъм. Време е да се осъзнаете и да подемете важна инициатива в живота си. Ако до този момент бяхте оставили нещата на самотек, то от сега нататък ви чака нещо друго. Нещо ново и непознато.


ЛЪВ

Събуждане

 

Във вторник е време не само да събудите своя вътрешен глас, а и да започнете по-честичко да се вслушвате в него. Интуитивни сте и предусещате събитията, преди те да са се случили. Разчитайте правилно знаците на съдбата и не живейте в утопии, а слезте в реалността. Днешният ден изисква да се събудите от продължителен сън.


ДЕВА

Време за новости

 

Очаква ви силен ден. Мотивирани сте и желанието ви е да постигнете успехи. Не е изключено мнозина от вас да потърсят нова работа. Наистина е дошло време за промяна. Време, в което да седнете и сериозно да се размислите какво искате да ви се случи в следващите пет-шест месеца и как да го постигнете.


ВЕЗНИ

Лошо настроение

 

Нервността ви във вторник няма оправдание. Често влизате в конфликти с хората около себе си просто заради свои собствени капризи и нетърпимост към всичко и всички. Желанието ви е да вгорчите живота и на хората наоколо, след като сте се събудили в лошо настроение. Разочарованието обаче си остава само за вас.


СКОРПИОН

Продължавайте напред

 

И във вторник се заредете с добро настроение и очаквайте да ви се случат хубави неща. Подемът е гарантиран, защото в момента вие сте дейни, а и се намирате в годен за промени период. Давайте смело напред и работете върху бъдещето си. Не забравяйте и личния си живот, който през този ден също е акцент в хороскопа.


СТРЕЛЕЦ

Подем

 

При вас нещата вървят добре, като вторник се очертава да е един от благоприятните дни през седмицата. Възползвайте се от творческия си подем и душевния комфорт, който чувствате в момента. Одухотворени сте, а вечерта си набележете поне десет мечти, които искате да осъществите до края на годината.


КОЗИРОГ

В риска е успехът

 

Във вторник се радвате на стабилност и просперитет. Нещата около вас започват да се нареждат малко по малко. Вие сте извън зоната си на комфорт и в последно време това е причината да се чувствате несигурни и притеснени. Е, ще свикнете да живеете „на ръба“ и ще видите, че няма нищо страшно там. В риска се крие успехът.


ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден

 

Във вторник вие сте активни. Ежедневието ви се забързва, защото задачите се нижат една след друга. Няма да усетите как е дошъл следобедът и после вечерта. Подгответе се за един пълен с ангажименти ден, като добрата новина е, че ще бъдете доволни от себе си. А вечерта мечтайте. За неща, които искате да осъществите.


РИБИ

Мислете за себе си

 

И във вторник желаете да угаждате и да бъдете в услуга на всеки около себе си. Трябва сериозно да се замислите дали това си струва, или само ви изтощава неоправдано. Помислете повече за себе си, за своите мечти и амбиции. Днес си набележете десет цели, които да осъществите в следващите шест месеца.


Хороскоп за родените на 28.06.2022 – Честит рожден ден!

Без притеснения заявете своите желания на работното място. Поставете осъществими условия и повярвайте, че когато балансирате желанията с възможностите, всичко ще се нарежда според вашите очаквания. Пред вас е една силна за професионалната ви реализация година.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.