Красива търновска студентка отказа на „Ергенът“

Хасбиналя Мехмедова е категорична, че жените не бива да стигат по този начин до сърцето на мъжа

 

23-ГОДИШНАТА СТУДЕНТКА ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ХАСБИНАЛЯ МЕХМЕДОВА ОТКАЗА НА „ЕРГЕНЪТ“. Възпитаничката на местната алма-матер два пъти е казала „НЕ“ на организаторите, които настойчиво я канили на интервю в София, разбра „Борба“.

Младата девойка кандидатствала преди две седмици в електронната форма за втория сезон на телевизионния формат. Навила я нейна приятелка, която твърдяла, че душевността й трябва да бъде показана на по-голям брой хора. Хасбиналя решила да се включи от любопитство дали биха я избрали сред хилядите момичета от цялата страна, които въздишат по популярното шоу. В анкетата трябвало да отговаря на въпроси за целия си живот, задължително условие било да се изпрати и снимка.

Снимката, с която Хасбиналя кандидатствала за втория сезон.

НЕ СЛЕД ДЪЛГО Я ПОТЪРСИЛИ ОТ РИАЛИТИТО, ЗА ДА Я ПОКАНЯТ НА ИНТЕРВЮ. А МОМИЧЕТО БИЛО ИЗНЕНАДАНО ОТ БЪРЗАТА РЕАКЦИЯ НА ПРОДУЦЕНТИТЕ.

„Обадиха ми се пет дни след като кандидатствах, нямаше и седмица. Питаха ме дали аз съм човекът, който е кандидатствал. Поканиха ме на интервю с всички продуценти, поискаха да организирам пътуването си до София. Казах, че ще си помисля, защото не очаквах подобно обаждане“, сподели самата Хасбиналя Мехмедова.

А в края на деня младата студентка се свързала с продуцентите на шоуто и отказала кастинга.

„Първият сезон на предаването създаде убеждението и впечатлението в хората, че този формат е еталон за това как жените не трябва да стигат до сърцето на един мъж. В едно такова предаване няма как да намериш нещо сериозно. Когато отказах, последва 15-минутен разговор по телефона с организатора. Той разви теория, че този път нещата няма да са като преди и жените няма да бъдат излагани и порицавани. Аз им казах, че това е причината, поради която не искам да участвам. Но той ме увери, че искат да подберат различни типове характери, за да не се стигне до същия сценарий от първия сезон. Но аз му казах, че няма как да предвидят реакцията на всяка една жена, имайки предвид различните ситуации, в които са поставени“, убедена е Хасбиналя.

Но и този разговор не отказал хората от шоуто, които звъннали отново след три дни. Попитали защо не иска да участва, а тя отвърнала, че не се вписва в подобна среда и не иска да попада там.

ПРЕДИ ТОВА СЕ СВЪРЗАЛА С НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА УЧАСТНИЧКА ОТ ПЪРВИЯ СЕЗОН АЛЕКСАНДРА. Поискала съвет за това дали да се включи в шоуто, а той бил да следва сърцето си. Няколко дни Хасбиналя водила кореспонденция с определяната за морален победител във формата жена. Но решението й било окончателно.

„Жената не е това, което виждаме в социалните мрежи, и това, което масово ни се демонстрира и пропагандира. Съвременната жена не е тази, която се поддава на кифленско поведение. Истинската жена не се определя като такава, притежава интелект, а не само физическа красота“, убедена е Хасбиналя Мехмедова, която тази година завършва четвърти курс в специалността „Философия“.

Студентката във ВТУ има друго виждане за модерната жена.

А голяма част от нейните приятелки не могли да повярват, че ще откаже на „Ергенът“. Според тях това било начин да стане известна и да постигне мечтите си. Всички били убедени, че тя 100% ще попадне в шоуто, след като толкова пъти настоятелно я търсят. Но тя ги опровергала, защото взела друго решение.

4 thoughts on “Красива търновска студентка отказа на „Ергенът“

 • 28.06.2022 в 11:20
  Permalink

  Значи кандидатства за да пробва и като я викат – не иска. С такова име са я искали за разнообразие.

  Отговор
 • 28.06.2022 в 13:59
  Permalink

  Излагацията е в южната ни съседка. Може да са я викали за преводачка.

  Отговор
  • 30.06.2022 в 20:34
   Permalink

   Тъп, тъп, Помаците не са ли Българи? Селяк

   Отговор
 • 30.06.2022 в 22:57
  Permalink

  Мишо Скандала харесва това. 🙂

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.