Вашият хороскоп за 29 юни, сряда

Настъпва новолуние в Рак най-чувственият момент в годината. Днес можете да конкретизирате желанията си в личен план за следващите шест-седем месеца. Да помислите за промените, които искате да ви се случат. От днес сте в състояние да подредите живота си и да го направите такъв, какъвто вие го виждате в мечтите си.


ОВЕН

Време за ремонт

 

Започвате деня, вгледани в себе си и търсещи причината за някои от допусканите грешки в последните няколко месеца. Новолунието в Рак ще ви помогне да направите този анализ. От друга страна, подтиква ви да се захванете със здрав ремонт вкъщи, или ако вече сте в ремонт – да го завършите съвсем успешно.


ТЕЛЕЦ

Резервирайте почивка

 

В сряда сте особено общителни и често получавате комплименти от хората около себе си. В добро настроение сте, чувствате се прекрасно. Новолунието в Рак ще ви помогне да направите някои малки промени в средата на живот или да планирате едно близко пътуване през юли. Време е да резервирате легловата база за своята почивка.


БЛИЗНАЦИ

По-платена работа

 

Настроени сте делово и сте силно решени да заздравите доходите си в съвсем близко бъдеще. Новолунието в Рак ще ви помогне да си стъпите на краката или поне ще ви покаже вярната посока, в която да се движите, за да получите мечтаната по-платена работа. А тя ще ви осигури и по-спокоен и охолен личен живот.


РАК

По нова пътека

 

Няма как да се скрие, че вие сте най-емоционалните представители днес. Новолунията винаги влияят на вашите страсти, но днешното е по-особено. Това е новолуние във вашия знак – време за пробуждане и тръгване по нова пътека. Огледайте се, ослушайте се за възможности и други реалности около себе си.


ЛЪВ

Насаме със себе си

 

И за вас новолунието е особено време. Чувствате се без настроение, сякаш някой е „скрил” Слънцето, вашата звезда управител. Днешното новолуние се докосва до интуицията ви, за да я възбуди напълно. Останете насаме със себе си, поговорете със своето вътрешно Аз. Дали промените, които направихте от началото на годината, са правилни?


ДЕВА

Идеално настроение

 

Днес сте в чудесно настроение. Готови сте за работа и подвизи. Новолунието в Рак ви помага да се реализирате още по-добре в обществото, в което живеете. Да намерите нови приятели, поддръжници и среда за реализация. Не пропускайте среща със стари познати вечерта. Тя ще ви зареди с идеи.


ВЕЗНИ

Дисциплина

 

Сряда ви намира в не особено благоприятно настроение. Страхувате се от промените, които ви носи този ден, без дори да сте ги обмислили. Нямате поводи за страх, защото всичко ще се случи за ваше добро. Обърнете повече внимание на работата си, на реда и условията на труд. Бъдете дисциплинирани днес.


СКОРПИОН

Пожелайте си нещо

 

И вашето настроение е леко променливо, подвластно на движението на Луната. В часовете до обяд сте доста интуитивни и предчувствате благоприятни промени, които ще ви се случат днес и ще предначертаят положителното ви развитие през идния месец. Прави сте. Пожелайте си нещо хубаво по време на новолунието.


СТРЕЛЕЦ

Направете разчет

 

Събуждате се без особено настроение, сънливи и сякаш недоспали тази нощ. Не бива да влошавате деня на другите хора около себе си, а се постарайте да попиете от тяхната положителна нагласа. Новолунието в Рак изисква да планирате бюджета си за идващия месец юли, за да не изхарчите повече, отколкото печелите.


КОЗИРОГ

Хубави моменти

 

Не пропускайте хубавите моменти от този ден, дори и да не сте в особено добро настроение. Чувствате се сънливи и недоспали. Новолунието в Рак обаче акцентира върху деловия живот и личните взаимоотношения. Двата паралела вървят заедно в този ден, така че трябва да обърнете внимание и на работата си, и на любимите хора.


ВОДОЛЕЙ

Спортувайте

 

Новолунието в Рак ви подтиква да обърнете малко повече внимание на себе си и на своето физическо здраве. За да сте във форма, е нужно да промените нещо в режима си – хранене, сън, почивка и спорт. Днес помислете за най-близкия до съзнанието ви спорт, който можете да си позволите през летните месеци. Той ще ви донесе здраве.


РИБИ

Интересни срещи

 

В прекрасно настроение сте, въпреки липсата на форма и кондиция заради новолунието. А то – новолунието в Рак, ви прави особено интуитивни, чувствителни и симпатични. Отворени сте към срещи и флиртове, към нови запознанства. Необвързаните са с огромни шансове да срещнат интересен човек от срещуположния пол.


Хороскоп за родените на 29.06.2022 – Честит рожден ден!

Не се страхувайте от промените, които ще се случат в живота ви през следващата една година. Те са за добро. Отнасяйте се с уважение към чуждото мнение и вземайте поука от него. Очаква ви една наистина вълнуваща година, през която можете да промените посоката в живота си към коренно различна.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.