Полски Тръмбеш бе домакин на национален детски турнир по тенис на маса в памет на Емил Йорданов

СКТМ ,,Янтра 2012“ бе домакин на националния детски турнир по тенис на маса в памет на Емил Йорданов. Събитието протече като спортен празник, на който бе почетен големият приятел на тениса на маса, който почина от нелечима болест. Главен организатор бе треньорът на ,,Янтра 2012“ Елиз Караманлиева.

Децата и детско-юношеските школи са фундаментът, а Община Полски Тръмбеш е сърцат приятел на тениса на маса с много добра спортна база, която с радост посрещна бъдещето на този спорт – децата. В надпреварата взеха участие 60 състезатели от близо 15 клуба в страната. Официалните партньори на турнира бяха Общината, Международния фестивал по тенис на маса в Албена, фирма „Андро” – водеща световна марка в тениса на маса, която подсигури ваучери за всеки участник, купи, медали и сладки изненади”, сподели Елиз Караманлиева.

Призьорите награди зам.-кметът Назиф Кадир, който посочи, че това е първо издание на турнира и той е приятно изненадан от големия интерес на състезатели от цялата страна.

Състезателите на ,,Янтра 2012“ правят първите си стъпки в този спорт, като показаха характер, технически умения и огромно желание. Те са Теодора Пламенова, Жана Рахнев, Михаела Трифонова, Кристина Йорданова Михаил Иванов, Йоан Пламенов, Адем Ахмедов.

С това състезание се сбъдва мечтата на играещия треньор Елиз Караманлиева Полски Тръмбеш да стане национален център на тениса на маса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.