Вашият хороскоп за 30 юни, четвъртък

Изпращаме месец юни с ден, в който Луната е в Рак. Опитайте да задържите добрите взаимоотношения помежду си, не се хващайте за думата, защото точно тя може да развали хармонията. Приемете това, че всички хора се променят и точно в тази промяна се крие цветът на живота. Днес работете стриктно и не допускайте грешки.


ОВЕН

Общувайте

 

Четвъртък е един от трудните дни за тази седмица. Причината е в мудността ви, в желанието ви да се затворите в себе си и да търсите кусурите на другите хора. В изолация нищо няма да постигнете. Освободете се от тази тегоба в следобеда и го преживейте в приятни срещи и разговори.


ТЕЛЕЦ

Действайте следобед

 

Авантюри, новости, промени, пътувания – всичко това е щрих от хороскопа ви за днес, но искреният ми съвет е да насрочите тези начинания за следобеда, когато планетното положение е далеч по-добро, отколкото сутринта. Така ще си гарантирате успех в дългосрочен план, а и липса на досадни пречки по пътя напред.


БЛИЗНАЦИ

Финансова стабилност

 

В края на месеца се чувствате прекрасно, доволни сте от себе си и от всичко, което постигнахте. Днес получавате и заслуженото възнаграждение. Мнозина вземат заплати и остават очаровани от увеличението. Други ще подпишат анекс към договора си за повишение. Четвъртък засяга финансовата ви сфера, и то във ваша полза.


РАК

Върви ви

 

Очаква ви доста приятен ден, защото намирате обичта на съдбата и тя ви закриля от различни неудачи, които могат да ви се случат. Все пак, не злоупотребявайте. Мислете, когато действате. Избягвайте рисковите начинания, особено в сутрешните часове. Следобедът и вечерта са изключително приятни за вас. Не ги пропилявайте.


ЛЪВ

Изпълнявате плана

 

И днес няма да е най-активният ден за вас, но въпреки това вие ще свършите набелязаните цели, с което отново ще докажете сами на себе си, че сте перфектни в изпълнението на плановете. В сутрешните часове избягвайте пререканията. Останете насаме със себе си. Следобед ви чака положително настроение.


ДЕВА

Благоприятен ден

 

Намирате се в един доста благоприятен и силен ден, в който ще постигнете хармония и разбирателство с хората, а и ще осъществите някои от плановете си за месец юни. Мисленето ви е абстрактно и особено в следобеда не бива да подминавате идеите, които ви се въртят в главата. Те засягат бъдещето ви и не са за изпускане.


ВЕЗНИ

Радвате се на успеха си

 

Очаква ви успех на работното място, където вече сте доволни от себе си – от постигнатото през юни, както и от изпълнените за първото полугодие планове. Можете щастливо да се обърнете назад и да се усмихнете на своето краткосрочно минало. Направете всичко възможно и следващото полугодие да е благоприятно и успешно.


СКОРПИОН

Получавате пари

 

В последния ден от месеца ви очаква благоприятно стечение на обстоятелствата и изпълнение на финансовите ви планове. Мнозина печелят допълнителни пари от действията си. Не пропилявайте хубавия следобед, а насрочете срещи и разговори с партньорите си тогава. Вечерта ви очаква хармония вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Добра тенденция

 

Въпреки трудностите, които са характерни и за днешния ден, вие ще ги преодолеете до обяд. В следобедните часове ви очакват благоприятни ситуации, в които попадате, без се стремите. Нещо се променя в по-добра посока и ясно си личи, че тенденцията ще продължи и през първата половина на месец юли.


КОЗИРОГ

Овладейте се

 

Напрегнати, сприхави и дори заядливи, в сутрешните часове ще се скарате поне с един човек. Причината е във вас и в схващането ви, че всички трябва да ви слушат или поне да се съобразяват с вашето мнение. Направете си личната самооценка. Ако пренесете напрежението и в любовта, там ви чакат скандали и неприятности.


ВОДОЛЕЙ

Успех след обяд

 

Днес сте доста забързани, но в сутрешните часове трудно осъществявате целите си. Налага се да действате според създалите се обстоятелства. В следобеда можете да стартирате нова дейност, тъй като чувствате прилив на енергия, късмет и добро настроение. Вдъхновени сте.


РИБИ

Любовна среща

 

Прекалено прибързани сте днес и се впускате във всякакви начинания, без дори да сте сигурни дали те са перспективни, или не. Решенията ви невинаги са правилни, но ги вземате със замах и претенции. Избягвайте да правите инвестиции, за да не загубите пари след време. В любовта обаче ви чака ново, авантюристично усещане.


Хороскоп за родените на 30.06.2022 – Честит рожден ден!

Все ще се намери някой, който през идната една година ще се стреми да ви пречи да осъществите новите си идеи. Или ще ви критикува с цел да ви откаже, или ще ви подлага крак. Имайте го предвид и не се отказвайте от намеренията си.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.