Вашият хороскоп за периода 1-3 юли

Петък е хармоничен ден и ни помага да сме щастливи и доволни, неделя отделете за почивка

 

В първия юлски ден Луната се движи в Лъв, а хармоничните й аспекти с Венера и Юпитер ще ни помагат да сме щастливи, доволни и вдъхновени във всички свои дела. Прекарайте петъка в хармония. В събота не обвинявайте близките си за извършени от вас дела, продукт на вашия свободен избор. Отделете неделята за почивка и активно възстановяване на силите. Не се напрягайте с неща, които са ви неприятни. Ако искате да почиствате дома си, направете го в неделя след обяд.


 ОВЕН

Прекрасен уикенд

 

1 юли. В първия юлски ден се опитайте да приемете начина на мислене на другите хора и не се дразнете, ако те имат недостатъци. Свършете работата, определена за днешния ден, и планирайте прекарването на уикенда.

2 юли. В събота се опитайте да не подклаждате конфликти около себе си. Удържите ли без напрежение, денят ще бъде повече от позитивен и благоприятен за вас. А и ще се срещнете с хора, които ще ви обогатят с нови знания.

3 юли. Започнете неделята със спорт или по-активна разходка на чист въздух. Движението ще ви ободри и ще ви помогне да си отпочинете от натрупания стрес. В следобеда подредете дома си.


ТЕЛЕЦ

Близко пътуване

 

1 юли. Опитайте да свършите по-организирано работата си днес и се приберете навреме вкъщи. Обърнете внимание на семейството си. Пригответе вкусна вечеря с повод или без. Радвайте се на хармоничните си взаимоотношения.

2 юли. Не отказвайте на покана от близки да се видите или да се разходите до близка дестинация. Радвайте се на хубавото време и на това, че сте обградени с приятели.

3 юли. Оставете неделята за почивка. С доброто си настроение ще заразите всички около себе си. Ако имате нужда от подреждане на дома си, направете го в следобеда, когато имате и повече енергия за физическа дейност.


БЛИЗНАЦИ

Щастие и радост

 

1 юли. На 1 юли греете от радост и щастие. Денят ви е зареден с огромно количество позитивна енергия, която се опитвате да споделите с хората около себе си. Е, не всички ще възприемат, но ще има и такива, които ще се подпалят от вашето сияние. За тях си заслужава да сте все така позитивни.

2 юли. В събота ваш приятел ще ви се обади с молба за помощ. Отзовете се. Някой ден и на вас ще ви се наложи да разчитате на него.

3 юли. Срещата с ваши роднини в днешния ден ще подобри настроението ви. Вие обичате семейните събирания, защото можете да размените много идеи помежду си. Неделята е един прекрасен ден за тази цел.


РАК

Не правете забележки

 

1 юли. В работата ви очакват успехи, за които сте си мечтали от дълго време. Действайте според изискванията на служебния кодекс и не прекрачвайте границите на морала в това, което правите. Възнаграждението ще си струва.

2 юли. В събота се въздържайте от нетактични коментари. Не всички действия на вашите близки ще са ви по сърце, но няма какво да направите.

3 юли. Ще изживеете ден, изпълнен с щастливи мигове в личния живот. Опитайте и днес да не правите излишни забележки спрямо близките си. Това ще запази хармонията помежду ви. В следобеда можете да почистите дома си и да го подредите, ако не сте имали време през седмицата.


ЛЪВ

Запазете темпото

 

1 юли. От една страна, звездите ще ви се усмихват и ще ви показват, че можете да постигнете всяка своя идея и цел. От друга страна обаче, не всичко се случва на мига, в който очаквате. Имайте малко повече търпение. Така ще запазите темпа си на подем.

2 юли. Вашите близки ще ви направят забележка с любов и за добро, а вие ще я приемете като сериозна критика и вероятно ще се скарате с тях. Бъдете една идея по-рационални в мисленето си и приемайте критика. Дори и на вас да не ви харесва.

3 юли. Мнозина от вас ще осъзнаят, че рисковете в любовта се заплащат с висока цена. Възможно е да ви се наложи да правите обяснения пред половинката си за действия, които сте извършили и които сега започват своите негативни последствия в живота ви.


ДЕВА

Вдъхновени в неделя

 

1 юли. Немалко от вас, драги Деви, ще претърпят поражение на работното място, причинено от съперници. Бъдете подготвени за такава битка и не позволявайте на никого да се подиграва с достойнството ви.

2 юли. В събота се чувствате уморени и искате да останете насаме със себе си, без да се обезпокоявани от когото и да било. Можете да се разходите сами, за да съберете мислите си.

3 юли. В неделя силата ви ще дойде в следобеда, когато са и по-силните часове за този ден и като цяло – за през уикенда. В неделя след обяд можете да преобърнете света. Чувствате вдъхновение и кураж да се заемете със своя лична цел.


ВЕЗНИ

Преодолейте напрежението

 

1 юли. Вашият петък е изпълнен с радости, срещи, пари и любов. В работата сте във вихъра си, а подкрепата от колегите е повече от гарантирана. Зарадвайте се на това, което ви се случва. Вечерта отидете на гости.

2 юли. В събота чувствате вътрешно напрежение, причинено от известно притеснение. Споделете с някого, иначе ще се затворите в себе си и ще навредите на нервната си система.

3 юли. Неделната агресия в личните взаимоотношения е продиктувана от това, че не можете да промените обстоятелствата наоколо, както и от факта, че не искате да ги приемете. Инатите се за всичко и това може би ще е причина за най-голямата ви драма.


СКОРПИОН

Работен уикенд

 

1 юли. Добре ще направите, ако отсеете приятелите от познатите и спазвате по-голяма дистанция с представителите на втората група – познатите. Така ще си спестите доста разправии, клюки и интриги по ваш адрес, които в началото на месеца не са ви нужни.

2 юли. В събота не е изключено да получите обаждане от работата си с молба да се явите и да свършите нещо с изтичащ срок. Няма как да откажете и за мнозина тази събота предвещава да е работен ден.

3 юли. Необвързаните представители в неделя ще имат възможност да се срещнат с интересен човек, който така ще заинтригува вниманието им, че и в следващите дни и седмици ще искат срещите да продължат. Чака ви хубаво лято, хубави емоции – позволете си ги.


СТРЕЛЕЦ

Вълнуваща неделя

 

1 юли. Мнозина от вас ще успеят днес да изявят своите способности в областта на изкуството и културата. Обръщайте по-голямо внимание на естетиката около себе си. Очаквайте признание от ръководството, което ще ви вдъхне още по-голям кураж за действие.

2 юли. В съботния ден пътувайте. Излезте извън града, организирайте екскурзия или пикник със семейството. Рутината само ще ви затвори и ще ви направи още по-нервни и недоволни.

3 юли. В неделя се заемете с неотложните си лични ангажименти. Един от тях включва почистването на дома. От него няма как да избягате, но след като го свършите, ще ви е приятно и уютно вкъщи.


КОЗИРОГ

Пътувайте в неделя

 

1 юли. Успехи в петък ще имат тези от вас, които предварително са си поставили точна и ясна цел, по която да работят. Не бягайте от плана и се придържайте стриктно към него. Това ще ви помогне да се изявите отлично.

2 юли. В събота опитайте да се провокирате с нещо. Излезете извън зоната си на комфорт и се предизвикайте. Поставете се в ситуация, която е различна от вашата рутина и ежедневие. Повдигнете адреналина в себе си.

3 юли. Няма да е лошо да помислите за кратко пътешествие в неделя с цялото семейство, което да обогати съзнанието ви с нови гледки, впечатления и спомени. Не се притеснявайте да вземете и приятели с вас.


ВОДОЛЕЙ

Преодолейте ревността

 

1 юли. Ако ви предстои делова среща или разговор днес, то нещата ще се развият успешно за вас. В работата сте перфектни и резултатите съвсем скоро ще са налице. Станали сте прекалено ревниви към половинката си, с което рискувате да я задушите.

2 юли. В събота ще се радвате на прекрасен почивен ден. Очаквайте разбиране и помощ от вашите роднини и приятели. Забавлявайте се. Не пропускайте възможността да прекарате деня в път или на гости. Оставете рутината за друг ден.

3 юли. В неделя се наспете добре, защото в часовете до обяд няма да сте ефективни, дори и да сте си намислили точно тогава да свършите част от домашните си задължения. Повече успех с тях ще имате в късния следобед и вечерните часове.


РИБИ

Излезте от сивотата

 

1 юли. Очаква ви доста благоприятен петък. Справяте се с всяко предизвикателство. Много любов и разбирателство струи от дома ви. Това е и вдъхновението ви за целия работен ден. Вечерта излезте с приятели на по чашка и сладки приказки.

2 юли. Провокирайте се с нещо ново, което обикновено не правите през почивните си дни. Не се затваряйте в призмата на рутината, а напротив – опитайте да я разчупите и да излезете от сивотата на ежедневието.

3 юли. В неделя се радвате на хубави моменти благодарение на вашите близки и приятели. Мнозина от тях ще ви помогнат да се справите с един личен проблем, който ви мъчеше от седмици. Лекотата, която ще получите, ще усетите още в следобедните часове.


Хороскоп за родените на 01.07.2022 – Честит рожден ден!

Ако успеете да заживеете с новото време, с новите промени, които предстоят, имате възможност да постигнете много и да сте доволни от живота си. Следващата една година ви носи шансове да разгърнете мирогледа си и да поемете по нов път.

 

Хороскоп за родените на 02.07.2022 – Честит рожден ден!

Годината, която предстои пред вас, ще ви срещне с различни хора. Време е да се научите да живеете с другите, а не за другите. Приемайте чуждите недостатъци, както и признавайте чуждите заслуги. Годината е благоприятна и носи много шансове в личен план.

 

Хороскоп за родените на 03.07.2022 – Честит рожден ден!

Заложете на любовта и стабилността в следващата една година. Избягвайте ситуациите, в които можете да се конфронтирате с хората около себе си. Винаги е по-добре да решите проблемите с усмивка, отколкото с ярост.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.