70-годишни коли уникати, сред които и тази на Агент 007, събраха погледите във Велико Търново

Преминаваща колона от ретро автомобили събра погледите на великотърновци. Група от над 40 ретро возила нощуваха в гранд хотел „Янтра“ в старата столица. Сред паркираните коли, които привлякоха интереса на жителите и гостите на града и те се спираха да се снимат, бяха на повече от 70 години.

Можеха са де видят мерцедеси, форд, порше. Особено атрактивен бе автомобилът на Агент 007.

Всички автомобили пътуват в група. Тръгнали са заедно от Белгия, за да стигнат до ретро изложение в Истанбул. Един от тях е Даниел от Франция, който кара мерцедес на 50 години, произведен през 1970 г.

Той е впечатлен от красотата на старата столица и се надява возилото му все пак да издържи до крайната точка на пътуването. На въпроса на екипа ни защо кара мерцедес, французинът отговори, че му допада и му носи удоволствие. Изключително много му харесва пътуването с ретро автомобили, запознава се с много хора. За изложението пътува със съпругата си. Даниел сподели още, че всички обменят информация за колите си, които карат и са много добре приети във всяка една държава, през която преминават. Призна, че е трудно да се поддържа такъв автомобил и е много скъпо удоволствие.

В групата има запалени по ретро колите от Белгия, Франция, Германия и др. европейски страни. Днес нощувалите в хотел „Янтра“ любители на старите автомобили отпътуваха от Велико Търново.

Михаил Михалев

Сн. Михаил Михалев

One thought on “70-годишни коли уникати, сред които и тази на Агент 007, събраха погледите във Велико Търново

  • 30.06.2022 в 11:14
    Permalink

    Колите са интересни, но Михаил Михалев и компания са крайно банални с изтърканите си изрази от типа „събраха погледите“. През ден нещо събира погледите. Малко въображение и разнообразие няма да е излишно.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.