Нарочиха депутатът от Великотърновския регион Цвета Галунова за „отцепник“ от „Възраждане“

От дни наред се носи мълвата, че след адвокат Елена Гунчева още един депутат напуска парламентарната група на „Възраждане“. В интернет пространството упорито се спряга името на народната представителка от Великотърновския регион Цвета Галунова.
Напоследък тя отбягва медиите като отказва коментар. Пред журналисти Галунова коментира лаконично, че това са слухове и те не са верни.
Наблюдателни депутати твърдят, че великотърновската шахматистка стои в парламента отделена от своите съпартийци от „Възраждане“ и все по-често може да бъде видяна до стаята на т.нар. „отцепници“. Те твърдят, че са получили информация, че преди около две седмици Галунова е била при вътрешния министър в оставка Бойко Рашков и е говорила с него.
Репортер на „Борба“ в събота потърси Цвета Галунова за коментар, но телефонът и беше изключен.
Баща и проф.Тодор Галунов, който е политолог и преподавател във Великотърновски университет категорично отрече твърденията, че младата депутатка е напуснала парламентарната група на „Възраждане“ или партията.
„Дъщеря ми е в срещи и затова няма да отговори на телефонните повиквания. Много е ангажирана. Това, което се говори и пише за нея през последните дни не отговаря на истината“, сподели проф.Галунов.

Веселина АНГЕЛОВА

снимка-личен архив

4 thoughts on “Нарочиха депутатът от Великотърновския регион Цвета Галунова за „отцепник“ от „Възраждане“

 • 03.07.2022 в 5:48
  Permalink

  Старият Галун иска да папа. Ако ке има избори–Галунова вън. Пак ке требе да обучава руснета по Камчията. Добре че Галуна я набута във ВТУ-то. Ке става докторица по физическо. То ВТУ-то стана– роднина, милиционер, роднина милиционер.Умрела работа.

  Отговор
 • 03.07.2022 в 7:21
  Permalink

  Няма никакво съмнение, че депутатката от „Възраждане“ Цвета Галунова се готви да напусне парламентарната група. и да подкрепи правителството. Няма никакви съмнения и баща и. Тодор Галунов обича да послъгва, както впрочем го прави в напоителните но нищо неказващи и безидейни коментари които местната преса не престава да публикува. Цвета Галунова стана депутат случайно. Не е организирана и рядко ходи на работа. Обича моловете и развлекателните мероприятия. Пристрастена е към певеца Веселин Маринов, чиито концерти рядко пропуска. С пренебрежителното си и некооперативно поведение раздели местната структура на Възраждане. Галунова ще напусне групата в момента когато тя стане 121-ят депутат покрепил правителството на ПП. Тогава бонуса ще е най-голям. Цвета умее да смята.

  Отговор
 • 04.07.2022 в 12:44
  Permalink

  Галун преведено от украйнски на български значи –Стипца. Фамилията краси човека.

  Отговор
 • 04.07.2022 в 15:16
  Permalink

  Цвета е млада и зелена, за политик не е родена! Аз обаче съм играч приличен, на Костадинов съм приятел личен. Обграден с няколко възрожденски люспи, на сегашните властници ще бия по няколко дузпи. Ще се намърдам мощно в парламента и като кака Ленче Гунчевата ще захлебя, като му дойде момента!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.