Валентин Михайлов е новият президент на Ротари клуб – Велико Търново

Изключително успешна година отчетоха ротарианците на церемонията по смяна на огърлицата

 

ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВ Е НОВИЯТ РЕЗИДЕНТ НА РОТАРИ КЛУБ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Снощи се състоя традиционната церемония за смяна на огърлиците на президентите на клуба. Михайлов наследява поста от Венелин Иванов.

На стилно тържество в Арбанаси ротарианците и техните семейства посрещнаха новата ротарианска година и отчетоха изминалия период. Въпреки здравната, икономическа и политическа кризи, РКВТ успя да изпълни голяма част от заплануваните инициативи, отчете паст президентът на клуба Венелин Иванов. През изминалата година великотърновските ротарианци дариха учебни пособия и оборудваха първата в региона класна стая по метода Монтесори, направиха голямо дарение на социалните услуги в общината, по предложение на клуба Старопрестолната гимназия по икономика беше именувана на името на видния икономист и финансист д-р Петър Аладжов, издадена беше книгата на Змей Горянин „Звезда Керванджийка“ за старите търновски дарители, дарен беше апарат за размразяване на кръвна плазма на МОБАЛ, клубът първи стартира кампанията „Купи и дари“ в полза на украинските бежанци, наградени бяха рекорден брой талантливи великотърновски ученици и т.н.

Ще продължим започнатите проекти, ще реализираме нови, но основните ни усилия ще бъдат насочени към сплотяване на клуба и обръщане към вътрешния живот в организацията, каза в приветствието си новият президент Валентин Михайлов. 47-годишният великотърновец работи в сферата на земеделието и строителството, повече от 17 години членува в Ротари клуба, като е заемал постовете секретар, касиер и церемониал майстор.

Много успешна година отчетоха и членовете на младежките структури Ротаракт и Интеракт.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.