Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов дойде на среща с випуска във Велико Търново

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ СИ ВЗЕ КРАТКА ПОЧИВКА ОТ ГОРЕЩИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ, за да се срещне в старата столица с колегите си от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Поводът бе събиране на випуска 20 години след дипломирането.

В понеделник вечерта групата се събра в известен ресторант в центъра на града. Колоритният депутат веднага бе разпознат от останалите посетители в заведението, макар че не бе облечен в обичайния за него официален костюм, а предпочете спортно-елегантна визия.

„Колежките, както винаги, се оказаха доста по-сериозни от колегите, и дойдоха почти всички. Искам да благодаря на състудентите си, че през 5-10 години се събираме, та да имам и аз възможност да изляза някоя вечер сред хора – без да е събрание, отворена среща, конференция, семинар, комисия или извънредно пленарно заседание“, написа лидерът на „Възраждане“ в профила си във Фейсбук.

Костадинов е завършил „Балканистика“ през 2002 г., а  в последствие и „Право“ във Великотърновската Алма матер.

Галина ГЕОРГИЕВА

9 thoughts on “Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов дойде на среща с випуска във Велико Търново

 • 05.07.2022 в 12:25
  Permalink

  Защо ли колегите му не искат да се срещат с него? На всичко е ясно защо.

  Отговор
 • 05.07.2022 в 12:50
  Permalink

  Кратко уточнение: Коцето е завършил „Балканистика“, докато имаше реално такава специалност, през далечната 2002г. Тогава беше във ВМРО-ВТУ в компанията на Милен Михов, Николай Лоринков и др. Успяха да свалят от ректорският пост покойния проф. Иван Стоянов (1999). Заради простичкото обстоятелство, че в едно свое изказване Стоянов е нарекъл македонският език–македонски. Шоуто на Слави дръзко чалгаризира случая. Стоянов го преживя трудно. Още като студент Коцето сваля и качва. Плодовид български политик, направи партия и я вкара в парламента. Грижи се за тялото си и чете постоянно. Още е млад и трудно се измаря. Не пие алкохол. Позволява си газирано–кока кола. Обича Пиците.

  Отговор
  • 05.07.2022 в 14:52
   Permalink

   А за копейките нищо не пишете? Рубладжийски з….. ли е, или по-малко вероятното – полезен идиот, както е модерно сега да се нарича?

   Отговор
 • 05.07.2022 в 13:16
  Permalink

  Тоя почна като Бацето – заобиколен само от доволни да се допрат до него женици…

  Отговор
   • 05.07.2022 в 18:28
    Permalink

    Алю, Борба не пускайте рептили да коментират. За какво се хабим.

 • 05.07.2022 в 20:25
  Permalink

  Да направи нещо за Търново. Толкова обещания малко реализация.

  Отговор
  • 08.07.2022 в 11:18
   Permalink

   Разбира се, а ВТ кметът да направи нещо за Пазарджик или Кюстендил…

   Отговор
 • 14.07.2022 в 21:59
  Permalink

  Тоя гнусен изрожденeц още навремето не можехме да го понасяме – по тва време беше „националист“ от ВМРО и дето седнеше говореше как след време народът щял го издържа. Нищожество и половина, ще се излагам да му ходя на среща, та да си прави предизборна реклама … Националист, ама рубладжийски!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.