Наглост: Остатъци от басейн бяха стоварени в подножието на Трапезица

БЕТОННИ ОСТАТЪЦИ ОТ БАСЕЙН БЯХА ИЗХВЪРЛЕНИ В ПОДНОЖИЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИЯ ХЪЛМ ТРАПЕЗИЦА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. За абсурдната и грозна постъпка съобщи общественикът Влади Ванков, който от няколко години е инициатор на акции за доброволно почистване на различни локации в старата столица. Ентусиастът обобщи ситуацията със снимка на потресаващата гледка, която разпространи в социалната мрежа Фейсбук.

„Имаш хиляди левове за басейн, немаш акъл за 5 пари“, отправи Ванков като критика към авторка на недостойната проява.

Той призова виновните да се върнат и да изчистят бетонните отломки от басейна.

„Имаме свидетели, номер на превозното средство и запис, които ще бъдат използвани за съставяне на тлъста глоба, която не би се харесала нито на богаташи, нито на пишман богаташи. Имате 2 седмици време да изчистите, после действаме“, дава срок Ванков.

Галина ГЕОРГИЕВА

4 thoughts on “Наглост: Остатъци от басейн бяха стоварени в подножието на Трапезица

 • 05.07.2022 в 15:19
  Permalink

  Какви са тези срокове – две седмици? Явно нямате нищо,нито видеозапис, нито номерата на таралясника.Олигофрена най-вероятно е изхвърлил боклука през нощта.Кой ще му прави клипчета? Поне ,ако го знаете кой е, идете и му счупете главата и го хвърлете в новия му басейн.

  Отговор
 • 05.07.2022 в 20:44
  Permalink

  Направете му снимка и го изложете в Цетъра на града да го видят всички. Нека майките с деца да го сочат с пръст. По групав човек не съществува. Камери на всякъде за да се научат на ред и уважение. Глоби големи.

  Отговор
 • 06.07.2022 в 0:30
  Permalink

  Винаги съм казвал, че колкото повече пари имат, толкова по-малко разум им остава. Тук обаче има едно НО. Едва ли богаташ, ще тръгне да кърти басеин и да го хвърля скришом, където му падне. По-скоро е работа на „пишман“ фирма, на която богаташите са платили, да разрушат и изхвърлят отпадъците в сметището в Шереметя, но за да спестят едни 20-50лв, работниците, са взели парите за сметището и са изхвърлили, каманаците на Трапезица. Народа много обедня, но подобни схеми и начин на работа е в кръвта на някои социални прослойки от обществото. Ако обаче наистина лично са го свършили богаташите, заслужават тлъста глоба и табло с техни снимки “ те са наша гордост“ пред общината.

  Отговор
 • 06.07.2022 в 0:50
  Permalink

  Море гьостерица неокастрена за такива парвенюта…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.