Забава и знание

Яре с 56-сантиметрови уши стана звезда в Пакистан (ВИДЕО)

Стотици хора се редят на опашка в Карачи, за да видят малката коза Симба. Телевизионни предавания канят животното за специален гост, а потенциални купувачи предлагат на собственика хиляди щатски долари.

Животновъдът Мохамад Хасан Нареджо разказва, че ярето се родило в неговата ферма на 4 юни и още тогава ушите му били дълги 46 сантиметра.

“Със семейството ми не можехме да повярваме на очите си в самото начало. Бяхме толкова развълнувани“, сподели той пред ДПА.

Малко повече от месец след раждането на Симба, ушите вече достигат 56 сантиметра и са много по-големи от ръста на животното.

„Част от (ушите) докосват земята, когато Симба ходи“, разказва собственикът. Той обаче намира решение на проблема – прибира ушите на ярето в специална торба, поставена на врата на животното.

 

Животът на цялото семейство се променил след раждането на животното с необичайно дълги уши.

“Домът ми се превърна в най-търсеното място в Карачи. Участвал съм в поне дузина телевизионни предавания и давам множество интервюта за вестници и в телевизионни предавания всеки ден”, разказва собственикът.

Животновъди от Саудитска Арабия, Оман и Бахрейн предлагат хиляди щатски долари, за да купят Симба. “Не искам да продавам моето бебе”, заявява пакистанецът.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *