Американка се събуди след двегодишна кома и посочи нападателя си

Американка, станала жертва на жестоко нападение, се събуди след двегодишна кома и идентифицира нападателя си, който е не друг, а нейният брат, съобщи АФП.
Уонда Палмър, която е на 51 години, е била пребита и оставена полумъртва. След комата тя е могла да види ареста на нападателя си – нейния брат Даниъл Палмър. Тя живее окръг Джаксън, в планински район на щата Западна Вирджиния. Намерили са я окървавена в дома й в Котиджвил, малко градче в западната част на окръга, през юни 2020 г.
„Тя имаше много голяма черепна травма, която може да се приравни към нараняване с мачете или брадва“, разказа шерифът Рос Мелинджър пред местна телевизия.
Полицаите помислили, че е мъртва, преди да разберат, че диша тежко.Тъй като оръжието на убийството така и не е намерено и липсвали каквито и да било други данни или очевидци, разследването се забавило.
Уонда Палмър, която още не може да говори с цели изречения, но може да отговоря с „да“ или „не“, обвинява 55-годишния си брат Даниъл, че я е нападнал. Той е е арестуван и обвинен в опит за убийство и нападение при утежняващи вината обстоятелства.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.