Горещи новиниСпорт

“Етър ВТ” подарява билет за мача с “Дунав” на всеки, който си купи екип от фенмагазина

Всеки привърженик на „Етър“, който в събота, 23 юли, си закупи официален екип на „болярския“ тим, ще получи бонус от клуба – безплатен билет за мача с „Дунав“ (Русе), съобщиха от великотърновския клуб.

Желаещите имат право на избор за екипа – основният виолетов, резервните бял или черен, или вратарската екипировка.

Промоцията важи само за екипи, закупени от фен магазина на клуба срещу стадион „Ивайло“. Новата официална екипировка на „виолетовите“ е налична във фенмагазина.

“Виолетовите” приемат  “Дунав”  тази вечер от 20:00 ч. на стадион “Ивайло”.

Редовните билети ще бъдат с цена от 8 лева за мач. Учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 г. ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете – 10 лева и родител с две деца – 12 лева.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 18 ч. във фенмагазина и на касите от северната част, както и на южната каса за феновете на гостите, но за тях семейни билети няма да има. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 19:00 ч.

Междувременно стана ясно, че “Етър ВТ” ще посрещне във второто си домакинство от сезона “Марица” (Пловдив) на 6 август (събота) от 20:00 ч. на стадион “Ивайло”. Това стана ясно след публикуваната от Спортно-техническата комисия на БФС програма за четвъртия кръг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *