Политика

Стотици социалисти от областта се качиха на Бузлуджа по случай празника на БСП

Стотици социалисти от област Велико Търново се качиха на Бузлуджа, за да отбележат 131 години от основаването на БСП. Повече от 200 бяха привържениците на лявата идея от старата столица и общината. Солидно представителство на членове и симпатизанти имаше и от останалите общини в областта.

На историческата поляна за пореден път се събраха хиляди социалисти от цялата страна, за които специално от сцената пя звездата на родната поп музика – Миро. Те бяха поздравени и от председателя на партията Корнелия Нинова, която в дълга реч мобилизира симпатизантите и членовете на партията за предстоящите парламентарни избори. Нинова изтъкна социалните политики на правителството, в което левицата участва, и призова всички да споделят със своите близки успехите през последните 6 месеца.

Преди нея думата беше дадена на младежкия лидер на социалистите Габриел Вълков, журналиста и депутат Александър Симов, както и на общинския председател на БСП в Лясковец Емилия Жилиева.

И тази година за настроението на всички се грижиха многобройни скари и сергии, а според организаторите на поляната е имало 20 000 души.

 

One thought on “Стотици социалисти от областта се качиха на Бузлуджа по случай празника на БСП

  • Стотици може и да е цялата членска маса на столеиницата,ама на тая снимка са 46 човека,даже 1 52местен автобус не са могли да напълнят.Демография,какво да се прави….

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *