Учители от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ се обучаваха в италианския град Римини

Четирима учители от горнооряховската гимназия по електротехника и електроника „М. В. Ломоносов“ заедно с директора повишаваха езиковите си умения и тези в дигиталните технологии по програма „Еразъм+“. Курсовете за българските учители се проведоха в италианския град Римини от 17 до 26 юли, а следващата мобилност по проекта ще бъде през август в град Малага, Испания.

Двата структурирани курса имат и друга цел – да повишат репутацията на гимназията в работата по международни проекти. „Искаме да убедим обществеността – в това число ученици, родители и работодатели, че учейки през целия живот, човек придобива нови знания, умения и опит в желаните от него области, които впоследствие спомагат за успешната бъдеща реализация на пазара на труда“, казват от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“. Мероприятието ще бъде признато за вътрешна квалификация на учителите, които ще прилагат наученото в бъдещата си работа и обучение на учениците по общообразователна и професионална подготовка, защото „Иновативните учители са в основата на успяващите ученици“. Разбира се, преподавателите ще споделят опита и с колегите си от гимназията. А незабравимите спомени от досега с италианската култура, традиции, обичаи и кухня остават за цял живот.

Ана РАЙКОВСКА

Сн. ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“

One thought on “Учители от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ се обучаваха в италианския град Римини

  • 03.08.2022 в 12:27
    Permalink

    Разходили се. Хапнали и пийнали за сметка на балъците от ЕС. Ама чак пък и статия да им пишем?! Айде, малко по тихичко да се „обучават“ тези учители по курортите, по света и у нас.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.