Хороскоп за периода 5-7юли: Прекрасен уикенд очаква Овните, начало на нов период за Лъвовете

В петък ще бъдем в напрежение, но и по-амбицирани, а уикендът е подходящ за почивки и добро настроение

 

Днес настъпва фаза първа четвърт, а напрегнатият аспект между Луната и Марс ни държи в напрежение и ни помага да сме мобилизирани и малко по-амбицирани от друг път. През уикенда влияят хармонични аспекти на Луната с Юпитер, Нептун и Плутон, обещаващи незабравими летни почивни дни. Днес свършете всичко, което имате за тази седмица, и отдайте уикенда на почивки и добро настроение.


ОВЕН

Прекрасен уикенд

 

5 август. Амбициите ви днес не са никак малки. Ще успеете да излезете пред погледите на хората, нищо че уж не се стремите към това. Днес ще заемете центъра на вниманието, но бъдете по-обрани в думите, за да не предизвикате нечия неприязън.

6 август. В събота се наспете добре. Очаква ви доста благоприятен и изпълнен с позитивни емоции ден. Днес можете да го планирате заедно със семейството си. Изпълнете искрено желание на свои близки.

7 август. В неделя пътувайте. Не оставайте на едно място. Посетете забележителност, отидете на плаж или гостувайте на ваши близки. Сега е времето да се разнообразите. Това ще дойде добре и за семейството ви.


ТЕЛЕЦ

Без инат и пререкания

 

5 август. В деловата област днес ще имате особени успехи. Организирайте се още сутринта и предначертайте тогава деня си. Дръжте здраво плановете си и не позволявайте на никой да ви налага какво да правите. Днес вие диктувате правилата.

6 август. Леко пререкание с половинката в събота сутрин може да се превърне в повод да сте доста намусени и сърдити цял ден. Ще се убедите, че няма смисъл да си правите на инат, но вече денят ще е пропилян…

7 август. Не разваляйте неделята в поредното инатене, а поговорете с половинката и семейството си. Признайте някои свои грешки и прекарайте този ден, вършейки нещо заедно.


БЛИЗНАЦИ

Успешен петък

 

5 август. Ще се зарадвате на един доста стремителен и успешен петъчен августовски ден. Ако сте на работа, то ще успеете да свършите всичко, което сте набелязали за деня. Ако сте в отпуск, чакат ви незабравими мигове с любимите хора. Усмихвайте се.

6 август. В събота имате нужда от почивка. Останете до по-късен час в леглото, наспете се. Закусвайте по пижама и правете неща, които традиционно не правите заради липса на време, бързане. Предизвикайте се. Нека днес е по-различно.

7 август. Добрите взаимоотношения в семейството са от голямо значение за вас. Днес ще имате възможност да ги подобрите, ако сте ги развалили в последно време. Не се страхувайте да казвате „извинявай”.


РАК

Започнете диета

 

5 август. Ще се убедите, че е по-добре и за вас, и за фирмата ви да си сътрудничите с колегите, а не да се конкурирате във всяко едно направление. Днес работата в екип ще ви донесе доста дивиденти и придобивки.

6 август. Ще ви бъде трудно да разчупите съзнанието си и да откажете на близките си, които искат да ви поставят в една нова житейска ситуация. Добре е да се предизвикате и да излезете от границата си на комфорт.

7 август. В неделния ден помислете за себе си, за здравето си, за тялото си. Можете да поспортувате малко по-активно, или да се подложите на така желаната диета. Ако я стартирате сега, ще я спазвате дълго време.


ЛЪВ

Нов период

 

5 август. Не е изключено да ви се случат някои неща, които да преобърнат представите ви за междуличностни взаимоотношения. Днес си правете изводи от всяка една дума, която чуете. Може би неслучайно точно сега през главите ви минават разни странни мисли.

6 август. През съботния ден бъдете със семейството си. Който и да ви моли за компания, откажете. Бъдете със своите близки в тесен кръг. Имате нужда да прекарвате време с тях и сега е този момент.

7 август. В неделя сте емоционално нестабилни. Всичко ви дразни, всеки ви изважда извън контрол. Споровете в семейството са нещо нормално, но в този ден са по-често срещани от обикновеното.


ДЕВА

Връщате спокойствието

 

5 август. В желанието си да правите впечатление с поведението си може да засегнете някого без да го искате. Е, последствията са ясни – няма да си говорите дълго време. Затова днес бъдете внимателни и по-обрани в приказките си.

6 август. В събота ваш приятел ще се нуждае от съвет. Не го лишавайте, а го подкрепете. Това ще заздрави приятелството и доверието помежду ви.

7 август. В неделя ще разрешите финансов проблем, който от дълго време притеснява семейството ви. Допълнителни пари, които идват съвсем навреме, ще покрият това плащане. Отново ще върнете спокойствието вкъщи.


ВЕЗНИ

Бъдете мнителни

 

5 август. Днес много хора ще се опитат да ви кажат нещо, но всъщност техният стремеж е да ви заблудят и объркат. Правят го, защото има истини, които искат да прикрият и завоалират пред вас.

6 август. Заемете се със семейния бюджет за месец август в събота. Направете сметка за възможностите да почивате и отделете точно толкова средства, колкото са ви нужни за една почивка.

7 август. В неделя сте доста недоверчиви. Имате основание, като вземем предвид поведението на вашите приятели в петък. Сега разбирате за техните стремежи да ви измамят и ставате далеч по-мнителни от друг път.


СКОРПИОН

Нов личен месец

 

5 август. За вас е добре да промените нещо около себе си. Да започнете нещо, да тръгнете по нова пътека. Сега стартира вашият нов лунарен месец, което е от голямо значение за вас. Насладете му се.

6 август. Няма да можете да си отпочинете добре в събота, но пък за сметка на това физическото натоварване ще е свързано с много на брой и качествени емоции. Вашите близки ще ви изненадат с една невероятна новина.

7 август. В неделя не се изненадвайте, ако ваш близък, поискал пари назаем, ви ги върне предсрочно. Това е приход, който не сте планирали за това време. Идва ви прекрасно и можете да си купите нещо, за което се оглеждахте от доста време.


СТРЕЛЕЦ

Активност в неделя

 

5 август. Всичко днес ще се случва бавно, мудно, провлачено и изнервящо. Не насилвайте обстоятелствата. Сега е време за планиране. Ако сте в отпуск, още по-добре. На работа ли сте, избягвайте да се претоварвате.

6 август. Вашите близки са планирали пътуване, което на вас лично не ви се иска да осъществите. Вие желаете да прекарате деня в спокойствие, в домашна и уютна обстановка с повече сън и физическа почивка.

7 август. За разлика от вчера, когато ви беше обзело желание да лентяйствате, днес сте доста по-активни и дейни. Не ви се стои на едно място и ще организирате пътуване на по-далечно разстояние, или пълно почистване на дома си.


КОЗИРОГ

Незабравим уикенд

 

5 август. Не се ядосвайте на определени хора в обществото, които не са точно на вашето мнение. Не всички можете да мислите по един и същи начин и да вземате единодушно решения. Приемете, че и другите хора имат гледна точка.

6 август. В събота се чувствате великолепно. Пред вас е един незабравим и доста активен ден. Имате малко задачи за вършене, така че го запълнете и с любими занимания, носещи ви удоволствие.

7 август. В неделя започвате изцяло нов период. Нов лунен месец, който ще ви донесе шансове и възможности. Намислете си поне едно желание, което да сбъднете в следващите тридесет дни.


ВОДОЛЕЙ

Неочаквана почивка

 

5 август. Днес чувствате вътрешно удовлетворение от всичко, което ви се случва. Усещате душевно спокойствие, независимо от новините, които получавате. Пазите сериозно самообладание и нищо не може да ви разклати.

6 август. Обадете се на приятели и прекарайте съботата с тях. Имате нужда да обсъдите някои теми, които не можете да говорите с вашите близки и семейството. Намерете си начин как да отпуснете насъбралото се напрежение.

7 август. В неделя не е изключено да ви се отвори път, без да сте го планирали. Приятели ще ви предложат да се разходите на близко разстояние, за да посетите интересна местност. Не отказвайте и не си търсете оправдания, за да не отидете. Заслужава си.


РИБИ

Презаредете батериите

 

5 август. В петък сте доста активни и ще свършите много работа. Даже ще работите по задачи, които не са ваши, а на отсъстващи от работа колеги. Такъв е периодът – когато става въпрос за отпуск, помогнете сърдечно, защото и на вас ще се наложи.

6 август. В събота почивката е задължителна, независимо колко къщна работа ви се е насъбрала. Всичко може да почака да заредите батериите. Избягайте от шума и останете насаме със себе си поне за няколко часа.

7 август. В неделя искате да презаредите батериите. Вземете си непланиран отпуск. Обадете се в службата и съобщете, че ще отсъствате за няколко дни и организирайте пътуване – на море, планина или просто на село – отделете се от шума на града.


Хороскоп за родените на 05.08.2022 – Честит рожден ден!

Опитайте през следващата една година да постигате целите си чрез диалог и благ тон, вместо чрез агресия. Ще се убедите, че така всичко ще се случва далеч по-лесно.

 

Хороскоп за родените на 06.08.2022 – Честит рожден ден!

Пред вас стои доста благоприятна година, която ще е наситена и с късмет, и с пътувания, и с шансове да научите нещо ново в живота си. Възползвайте се и бъдете разумни.

 

Хороскоп за родените на 07.08.2022 – Честит рожден ден!

Невинаги през следващата една година нещата ще се редят според вашите желания, но ще има и моменти, в които вие ще диктувате правилата. Внимавайте, защото това е голяма отговорност, зад която трябва да застанете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.