Инж. Георги Гугучков се връща начело на Областна администрация

Досегашният губернатор Людмила Илиева повежда листата на ДБ, махат и още кадри на досегашната коалиция в региона?

Още на първото си заседание служебното правителство на Гълъб Донев махна всичките 28 областни управители. Ситуацията в нашия регион обаче е по-деликатна, тъй като настоящият губернатор Людмила Илиева е в болнични. Според запознати инж. Георги Гугучков ще се върне начело на областта – пост, който заемаше от мандата на служебния премиер Стефан Янев в продължение на близо половин година. Любопитен детайл е, че той бе заменен от Илиева, а сега двамата пак разменят поста.

Инж. Гугучков е от Горна Оряховица, полковник от резерва и досега е работил във фирма „Хит“. Притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Транспортно строителство“ от НВУ „В. Левски“ във Велико Търново. В периода 1998 г. – 2001 г. е бил командир на бригада и началник на Горнооряховския военен гарнизон. Има дългогодишен управленски опит в частния сектор в сферата на енергетиката и строителството в градска среда.

ЛЮДМИЛА ИЛИЕВА НЯМА ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА И СЕ ОЧАКВА ДА ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ на предстоящите извънредни парламентарни избори, коментират близки до нея, и изтъкват факта, че се ползва с отличен имидж и качества, които е демонстрирала досега в управлението на региона. С постовете си се прощават и заместниците на Илиева – Огнян Стоянов (квота на БСП) и Соня Будева (квота на ПП).

Наши източници разкриха още, че рокади ще има и в други ключови държавни структури в региона, като те очаквано ще засегнат скоростните и съпътствани със скандали и съдебни дела назначения на четворната коалиция.

Стилян НАЙДЕНОВ

4 thoughts on “Инж. Георги Гугучков се връща начело на Областна администрация

 • 04.08.2022 в 16:08
  Permalink

  „ЛЮДМИЛА ИЛИЕВА НЯМА ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА И СЕ ОЧАКВА ДА ПОВЕДЕ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ на предстоящите извънредни парламентарни избори, коментират близки до нея, и изтъкват факта, че се ползва с отличен имидж и качества, които е демонстрирала досега в управлението на региона“

  Сериозно? И кои са тези качества? Щото ДБ се репчиха на Пеевски, а нито успяха на парламентарните избори да го победят, нито Илиева като областен направи нещо срещу простотиите на Панов, който, не сме забравили, се среща с Пеевски и безсрамно си пусна снимка в нета.

  Отговор
 • 04.08.2022 в 20:24
  Permalink

  Достоен е инж. Гугучков! Най-достойният! Хайде сега да върнат и шефовете на НАП, ДФЗ и ОДЗ, за да си дойде всичко на мястото, ……. че червените калинки яко нацвъкаха навсякъде!

  Отговор
 • 05.08.2022 в 10:17
  Permalink

  Над всичко трябва да е професинализмът, никаква партия не интересува народа. Иска стойностен и качествен живот. Започнете на първо място да стимулиране народното производство на зеленчуци, плодове, меса ,да се усети вкуса от миналото, другото ще си дойде на мястото. Хората се тровят и търговците печелят, но един ден няма да има здраво поколение.

  Отговор
  • 11.08.2022 в 11:45
   Permalink

   Тъй де ама Партията пък я интересува изцяло само партийната вярност. Никакъв професионализъм няма значение.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.