Весела Лечева: „Българският спорт е над всички нас“

Служебният министър на спорта Весела Лечева направи първо обръщение в социалните мрежи, след като пое поста и оглави ведомството. В него тя поставя спорта над всички и дава обещание да запази всичко позитивно, което е започнато.

„Близо 40 години съм в спорта в различно качество – като състезател, ръководител, народен представител, като заместник-председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Българският спорт е над всички нас, за мен винаги е бил отдаденост и кауза. Ще запазя всичко позитивно, което е започнато и може да доведе до успехи в българския спорт“, се казва в обръщението на петкратната световна шампионка по спортна стрелба.

Весела Лечева е великотърновският представител в новия кабинет, който се очаква да работи до провеждането на изборите на 2 октомври. Политически анализатори обаче са категорични, че страната ни е изправена пред спирала от избори. Затова е напълно възможно днешните министри да останат на постовете си и по-дълго.

One thought on “Весела Лечева: „Българският спорт е над всички нас“

  • 05.08.2022 в 10:36
    Permalink

    Човек трябва да работи това, което знае най добре, с любов и всеотдайност. Каква партия е изобщо няма значение за никого.
    Един лекар като се е клел да помага на всички, той го прави за да си свърши работата

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.