Филмът „Убийствена игра“ с участието на Мария Бакалова излезе първо в кината в Ню Йорк и Лос Анджелис

Филмът “Убийствена игра” (“Bodies Bodies Bodies”) с участието на Мария Бакалова излезе на 5 август, петък, в киносалоните в Ню Йорк и Лос Анджелис, а от 12 август ще може да се гледа навсякъде в САЩ, съобщи Асошиейтед прес.

В трилъра на режисьорката Халина Рейн събитията са ограничени до една дълга нощ, но опасното напрежение се е натрупало много преди истинският труп да се появи по време на парти в отдалечено имение. Действието се развива вътре в него, докато навън бушува ураган.

Софи (в ролята е Амандала Стенбърг) решава да запознае новата си приятелка, Бий (Мария Бакалова), с най-стария си другар, Дейвид (Пийт Дейвидсън), който организира парти в богаташкото имение на родителите си. Софи убеждава Бий, че приятелите й не са нихилисти, както изглеждат в онлайн изявите си.

В задната част на къщата Дейвид и неговата приятелка Ема (Чейс Суи Уондърс) заедно с Джордан (Майхала Херолд) и Алис (Рейчъл Сенот), всички отлично превъплътили се в ролите си, купонясват в басейна. Скоро става съвсем ясно, че Бий е аутсайдер, а Софи не е очаквана да се включи в партито.

Заглавието на филма идва от игра, с която групата се забавлява, като в е включено и фалшиво убийство. Участниците трябва да намерят трупа и да открият извършителя. Тази напрегната игра обаче не е по вкуса на всички и няколко души напускат в знак на протест, като сред тях е и приятелят на Алис – Грег (Лий Пейс). Той се опитва да се впише сред младите хора, въпреки че вероятно е с две десетилетия по-възрастен от тях. И тогава започват истинските убийства…

Сценарият на филма е на Сара ДеЛапе по разказ на Кристина Рупениан.

“Убийствена игра“, продуциран от “А24”, има рейтинг R (лица под 17-годишна възраст трябва да бъдат в киносалона с придружител) заради „насилие, кървави изображения, употреба на наркотици, сексуални препратки”, отбелязва Асошиейтед прес.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.