Преди да е открит официално, надлезът над ул. „Магистрална“ вече е с драсканици

Неизвестни „художници“ вече са издраскали с цветни надписи стъклата и метални части на пешеходния надлез, разваляйки впечатлението от новото съоръжение. А то дори още не е пуснато официално в експлоатация. Пословичният навик на мнозина нашенци, макар че „украсата“ не е на български език, да оставят писмени следи и рисунки по обектите, край които са минали, отново се е проявил. Дали е въпрос на желание за изява, или на лошо възпитание, всеки сам да си прецени, но мястото им не е там. Още повече че мостчето се ползва активно и оттам редовно минават много граждани, видя екип на „Борба“. Особено за живущите в квартал „Зона Б“ тя е изключително удобна. Наши читатели от тази част на Велико Търново споделиха, че им скъсява пътя към дома, освен това не им се налага да пресичат рисково по изключително натоварената улица „Магистрална“.

Предстои монтирането на асансьора, на места все още липсват стъкла, но скоро се очаква съоръжението да е напълно готово. От нас, като граждани, се иска да го опазим. Дано и на майсторите на графити не им хрумне, че там имат голяма площ за изява…

Ана РАЙКОВСКА

Сн. авторката

2 thoughts on “Преди да е открит официално, надлезът над ул. „Магистрална“ вече е с драсканици

 • 10.08.2022 в 14:01
  Permalink

  Надлезът-недоразумение… Тръгва от никъде и завършва в нищото… Кой ли ще го ползва?

  Отговор
 • 10.08.2022 в 16:38
  Permalink

  Поръчковата,, журналистка“ Райковска ходила ли е в Зоната? Ако за нея е удобно да минава от там, бих си помислил, че не е далеч от мазохизма…..

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.