Вашият хороскоп за 11 август, четвъртък

В четвъртък Луната е във Водолей, а хармоничният й аспект с Юпитер ще ни предложи множество възможности и ще направи деня щастлив и изпълнен с положителни емоции. Намерете поне едно нещо, за което да се усмихнете днес. Живейте по-философски.


ОВЕН

Край и начало

 

В четвъртък обърнете внимание на собствените си цели, които следват от тук насетне. Не въздишайте по миналото, то няма да се върне обратно. Намирате се в прекрасен ден, който ви помага да сложите черта, край на нещо, за да приемете още от утре новите промени в живота си. Съгласете се със съдбата.


ТЕЛЕЦ

Вест от службата

 

Предстои ви натоварен в службата ден. Дори и да сте в отпуск, все някой ще ви прозвъни или ще ви остави писмо, което да напомня за работното място. Все пак, няма работа, която на всяка цена трябва да бъде свършена веднага. Отложете ангажиментите за идната седмица, ако можете.


БЛИЗНАЦИ

Нещо ново

 

Прекрасни ситуации, възможности за обновление и шансове за промяна в мисленето са основните маркери на хороскопа ви не само за днес, а и за няколко дни напред. Специално в четвъртък ще ви посъветвам да не избързвате с ново начало. Бъдете умерени в емоциите си и ако чуете нова информация, новина, не я разнасяйте.


РАК

Разчет

 

Време е да седнете и да си направите сериозен разчет на финансите за месец август. Отново пръснахте доста пари, без да знаете всеки лев къде е отишъл. Сметнете приходи, разходи, за да установите положението си. Четвъртък не е сред най-активните дни, липсва ви енергия. Затова и не се залавяйте с важни дела.


ЛЪВ

Приключете делата си

 

В отлично настроение сте. Предстои ви един ползотворен ден, ако сте решили именно днес да приключите със старите и висящи на врата ви ангажименти. Не прекалявайте с претенциите си към другите. Те сега не ви вълнуват. Още от утре ще можете да поставите ново начало в живота си. Колкото и малко да е то, ще ви донесе радост.


ДЕВА

Организирайте се

 

Будите се в лошо настроение, но чувството ще се отмие с положителните емоции, които предстои да изживеете през деня. Работата ви никак не е малка, но ако се организирате още от сутринта, ще я отметнете без проблем. Не се ли организирате, ще останат хиляди недовършени задачи, които да ви пречат в бъдеще.


ВЕЗНИ

Жизнени и енергични

 

Очаква ви един ден, в който надеждите ви са големи и от вас зависи дали ще ги оправдаете. Въпреки летните жеги, чувствате се жизнени и енергични. Днес не започвайте нищо ново, а приключете старите задачи, за да се подготвите за едно мъничко ново начало, което ви чака още утре.


СКОРПИОН

Освобождаване

 

Четвъртък не е от най-активните ви дни. Желателно е да обърнете поглед назад в отминалите четири седмици. Време е за анализ, за осъзнаване на грешките, а и за търсене на нещо недовършено. Сега можете да му сложите края и да се освободите от досадната мисъл за него.


СТРЕЛЕЦ

Новостите – утре

 

Изпълнени сте с решителност и воля и днес вършите много неща накуп, без да си давате сметка, че така не изкусурявате нито едно от тях докрай. Не поставяйте нови начала, те могат да ви костват доста проблеми впоследствие. Оставете новостите за утре, когато е по-благоприятното време за активни действия.


КОЗИРОГ

Предложение

 

Не се чувствате в най-добрата си форма. Налага се малко по малко да довършите стари дела, да приключите с някои взаимоотношения, които ви товарят. Не е изключено да получите ново предложение, което е свързано с вашия професионален живот. То идва с обещание за по-добро заплащане, така че – помислете си.


ВОДОЛЕЙ

Денят е чудесен

 

Чувствате се прекрасно. От една страна, Луната навлезе в знака ви. Дава ви сили и енергия. От друга, тя сключва благоприятен аспект с Юпитер. Ослушвайте се за нови предложения. Редом с това обръщайте внимание и на идеите си, които, колкото и да звучат налудничаво, днес са доста разумни и осъществими.


РИБИ

Време за почивка

 

Подгответе се за един по-ниско активен ден или казано с прости думи – заемете се с делата, които вършите на автопилот и които не изискват прекалена намеса от ваша страна. Ако е възможно, починете си, избягвайте разговорите с колеги, близки и приятели. Имате нужда да сте сами, в тиха и приятна обстановка.


Хороскоп за родените на 11.08.2022 – Честит рожден ден!

Щастлива и успешна година ще изживеят онези от вас, които са готови първо да променят себе си в по-различна посока, а и след това – пътя, по който са тръгнали. За да успеете, трябва да се променяте според ситуациите и живота, който живеем.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.