Вашият хороскоп за периода 12-14 август

Днешното пълнолуние изисква да изхвърлим лошите мисли, през уикенда ще бъдем по-емоционални и чувствителни

 

Тази нощ настъпи пълнолуние, докато Луната все ще е във Водолей. Пълнолунията винаги се свързват с беритба на реколтата, със завършек и намиране изход от ситуации, заплели се в последните няколко седмици. Днешното пълнолуние иска от нас да изхвърлим лоши мисли и чувства, за да освободим място за нови идеи и нови вдъхновения в живота си. Няма нищо лошо да помечтаем. Днес можем да го направим. През уикенда Луната се движи в Риби, които ще хвърлят прекалено много чувствителност и емоция в очите ни. Разумът почти ще отсъства, а чувствата ще бъдат на почит. Не се страхувайте да се влюбите, да изразите себе си, да бъдете вдъхновени, но и се опитайте да мислите и действате колкото се може по-разумно. Застанете на бряг, където има течаща вода и я съзерцавайте колкото ви е нужно. Тя ще отмие лошите мисли най-лесно.


ОВЕН

Шумът ви натоварва

 

12 август. Ще промените сериозно отношението си към човек от вашето обкръжение, за когото ще разберете, че невинаги е бил искрен с вас. Ударът е голям, но идва навреме, преди да ви е направил поредния номер и вие да се почувствате употребени.

13 август. В събота се отдайте на почивка. Все още сте превъзбудени от случилото се в последните дни. Сега преосмислете това, което ви е сполетяло в сферата на взаимоотношенията. Вземете си нужните поуки.

14 август. Неделният ден ще ви намери в добро настроение, но отново ще търсите усамотението и ще бягате от шума. Ако сте в отпуск, осигурете си достатъчно време за сън и почивка. Избягвайте шумните компании.


ТЕЛЕЦ

Активен уикенд

 

12 август. В сезона на отпуските вие ще разберете за някои взаимоотношения на работното място, които ще счетете за нелоялни. Това може да ви накара днес да вземете важно решение и да се отдръпнете от определени колеги и всичко това ще е за ваше добро.

13 август. Не се притеснявайте да си позволите един по-различен уикенд с повече социални срещи. Вие сте енергични и дейни. Пътувайте. Не се застоявайте дълго време на едно място.

14 август. Дори и домът ви да не е в най-добрия вид, през този сезон това е позволено. Днес избягвайте къщната работа и запълнете деня си с позитивни срещи и разговори с приятели, роднини и близки. Чистенето можете да отложите и за някоя вечер през седмицата.


БЛИЗНАЦИ

Признайте грешки

 

12 август. Днес се опитайте да разрушите една емоционална преграда, която сте изградили между вас и определен човек в обкръжението. Може би не е добра идея без причина да създавате дистанция. Мнозина от вас днес ще се отправят на път.

13 август. Очаква ви един по-сериозен уикенд. Ако за всички останали той е лежерен и безгрижен, за вас може да се окаже доста натоварен и дори работен. Но пък всяко усилие ще е подплатено с финансови награди.

14 август. Изяснете взаимоотношенията си в семейството и с по-възрастните от вас роднини. Сега е най-добрият момент да им се извините за определени свои грешки. Грешки, които сте осъзнали и сте признали.


РАК

Пътувайте в неделя

 

12 август. Пълнолунията винаги ви влияят на емоциите. Така е и днес. Чувствате се превъзбудени и това може да доведе до някои нежелани конфликти. Вие не се стремите към междуличностни разправии, но емоциите ви будят агресия наоколо. Премълчавайте си.

13 август. През уикенда може би ще ви се иска да останете малко повече време насаме със себе си, но няма да имате тази възможност. Все някой ще бъде покрай вас, все някой ще ви занимава със своя си живот.

14 август. В неделя пътувайте или посетете някое близко място извън града, където се чувствате добре и можете да си отпочивате за ден. Стоенето вкъщи няма да е добра идея, защото може да ви направи още по-нервни.


ЛЪВ

Починете си през уикенда

 

12 август. Проблемите в отношенията с интимния партньор днес са преодолими, но вие ги правите толкова драматични, сякаш никога няма да се разрешат. Не се опитвайте да вземате важни решения днес, било то в личен или професионален план.

13 август. През този уикенд ще се нуждаете от уединение и самота, за да премислите някои случили се напоследък събития. Все бързайки за някъде, на вас не ви остава време за размисли и анализ на миналото.

14 август. В неделя се будите уморени и недоспали. Останете си вкъщи. Ако се лишите от сън и почивка в този ден, цялата седмица след това ще ви се стори тромава и доста изнервяща. Освен ако не сте в отпуск.


ДЕВА

Щастливи и доволни

 

12 август. В днешния петък вие сте щастливи и доволни, защото успяхте да докарате докрай работа, която бяхте започнали в началото на месеца. Горди сте със себе си, а похвалите от колегите ви идват като мехлем. Има с какво да се похвалите.

13 август. В събота оставете къщната работа и организирайте семейството си за еднодневна екскурзия до място, на което всички се чувствате добре. Направете си пикник и прекарайте незабравим ден сред природата.

14 август. В неделя се радвате на доброто си настроение, както и на одобрението на всички около себе си. В хармония сте и всичко това ви прави щастливи и доволни. Като цяло – един прекрасен период.


ВЕЗНИ

Поле за действие

 

12 август. В петък ви чакат доста промени, които ще се случат на подсъзнателно ниво и ще започнат да се проявяват в следващите няколко седмици наяве. Днес вие ще скъсате с един емоционален проблем, който не ви даваше мира.

13 август. Организирайте уикенда така, че да нямате свободна минутка. Това ще ви лиши от време за размисли и самосъжаление. Когато сте заети, вие се чувствате полезни и сте доволни от всяко свое действие. Спортувайте.

14 август. Неделя е идеалният ден, в който можете да започнете да се храните по-здравословно или пък да стартирате дългосрочна диета. Ще я спазвате дълго време и резултатите ще ви окуражават.


СКОРПИОН

Време за почивка

 

12 август. В желанието си да се харесате на своите колеги и партньори по бизнес днес може би ще направите глупави компромиси с желанията на семейството си и ще си създадете проблеми вкъщи. Не си струва.

13 август. В събота програмирайте уикенда така, че да прекарвате колкото се може по-малко време вкъщи и на закрито. Планувайте разходка в парка или в планината, пикник или басейн. Направете нещо интересно и нетрадиционно.

14 август. Неделя е поредният ден, в който можете да планирате забавни дейности. Такива, които ви спасяват от скуката и рутинното ежедневие. Имате нужда да се провокирате с нещо, което обикновено не правите в почивните си дни.


СТРЕЛЕЦ

Подобрете настроението си

 

12 август. Почти не се интересувате от това, което се случва покрай вас. Дори не проявявате интерес към болките на хората. Подобна меланхолия не ви е обземала от много време. Имате нужда от промяна.

13 август. Желаете да си останете вкъщи и да бездействате, като с това мислите, че ще решите проблемите в съзнанието си. Нищо подобно. Пътувайте, отидете сред природата или се радвайте на почивката си, ако сте в отпуск. Прекарвайте повече време на слънце и чист въздух.

14 август. В неделя лека-полека настроението ви се възвръща, а оптимизмът отново става ваша запазена марка. Разходките и престоят на чист въздух дадоха своето отражение върху емоционалното ви състояние.


КОЗИРОГ

Направете добро

 

12 август. В петък не прекалявайте с размера на обещанията си. Можете лесно да надцените своите възможности сега и да обещаете повече, отколкото сте в състояние да изпълните. А не искате да изпитате срам от това, че не сте удържали на думата си, нали?

13 август. Ще се насладите на незабравим уикенд, изпълнен с много позитивни срещи и възможности за пътувания и разнообразие. Не изпускайте хубавото време навън, радвайте се на слънчевите лъчи през тези августовски дни.

14 август. В неделя ваш приятел ще ви помоли за услуга. Ако можете да я извършите, не се замисляйте. С каквото сте в състояние да помогнете, направете го. Доброто винаги ще се отплати с още по-добро за в бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Купете си нещо

 

12 август. Напрежението днес е продиктувано от действията на другите хора, които ви дразнят и изкарват извън равновесие. Може би е по-разумно да приемете начина им на мислене, вместо да се мъчите да го променяте.

13 август. В събота се чувствате прекрасно, още повече че финансовото ви състояние е задоволително и сте спокойни, ако предстои отпуск и почивка за вас. Днешният ден е позитивен.

14 август. В неделя ще пожелаете да си купите нова дреха или обувки, които ще носите с желание и самочувствие. Отидете на пазар и похарчете малко пари за себе си.


РИБИ

Нуждаят се от вас

 

12 август. Днес чувствате, че времето е спряло или поне че протича изключително бавно и мудно. Не ви съветвам да предприемате съществени действия, въпреки че все някой ще все намери да ви направи важни предложения.

13 август. В съботния ден желаете вашето мнение да бъде чуто на всяка цена. Това ваше желание обаче може да прерасне в стремеж да наложите тон в живота на хората около себе си. Внимавайте да не се скарате с тях.

14 август. В неделя не е изключено някой да ви помоли за помощ и подкрепа. Да се нуждае от ваш съвет или просто да прекара малко време с вас. Вие също ще се чувствате приятно в негова компания. Започва нов емоционален период в живота ви.


Хороскоп за родените на 12.08.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще трябва да положите повече усилия, за да постигате желаните резултати. Но тогава и резултатите ще са заслужени и сладки. Не разчитайте на късмета си, а по-скоро на своите собствени знания, умения и способности.

 

Хороскоп за родените на 13.08.2022 – Честит рожден ден!

За вас следващата една година ще бъде хармонична в сферата на личния живот, но и доста успешна в професионалното поприще. Чакат ви предложения за работа, които са свързани с обещания за по-добри доходи.

 

Хороскоп за родените на 14.08.2022 – Честит рожден ден!

Годината, която следва за вас, ще е изпълнена с хармония и разбирателство. Вероятно няма да е най-активната и успешната в професионалния ви живот, но за сметка на това личният ще бъде наситен с приятни събития. Чувствате стабилност.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.