Изи Кредит изненадва един късметлия с чисто нов апартамент на морето

В разгара на лятото и вълнуващите приключения „Изи Кредит” дава възможност на един късметлия да спечели чисто нов апартамент на българското Черноморие.

Време ти е за моренце и за нов апартамент“ е името на кампанията на „Изи Кредит”, която до 31.08.2022 г. дава шанса на един късметлия да спечели нов апартамент на морето. Участието не е обвързано с усвояването на кредит и всеки желаещ да опита късмета си може да го направи, като се обади на номер 0700 18 100 или попълни формата за участие, достъпна в сайта на компанията (www.easycredit.bg). Наградата ще бъде изтеглена при специално проведен жребий, а името на победителя ще бъде обявено в сайта на „Изи Кредит”.

Апартаментът се намира в един от най-популярните български курорти и без съмнение ще бъде притегателно място за отдих, а и забавления за новия си собственик. Със специална допълнителна игра в социалните мрежи „Изи Кредит” ще предизвика потребителите да отгатнат кое е мястото, където се намира апартаментът.

Като един от пионерите в предлагането на небанково потребителско кредитиране вече 17 години, „Изи Кредит” вярва, че доверието трябва да се поощрява, затова компанията винаги се стреми да изненадва своите клиенти със страхотни награди, съобразени с техните нужди и желания. Точно каквито са и предлаганите продукти и услуги, които са предпочитан избор за стотици хиляди българи, които имат нужда от финансова подкрепа, за да реализират плановете си или видят мечтите си сбъднати. В „Изи Кредит” заемите са добри, а възможностите безброй.

„Изи Кредит” посреща своите клиенти в новооткрития си офис в град Велико Търново. Третият офис на компанията в града се намира на бул. „Бачо Киро“ N 3.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.