Инж. Георги Гугучков лично подбрал заместниците си

Новоназначеният областен управител инж. Георги Гугучков лично е подбрал заместниците си Станислав Николов и Петя Райкова. Това обяви самият той при официалното им представяне в понеделник следобед. „Служебният премиер Гълъб Донев ми даде възможност да избера екипа си. И с двамата съм работил миналата година и съм изключително доволен от тях. На 1 август разбрах, че Петя Райкова, която бе директор „Обща администрация“, е напуснала. Мога ли обаче да си позволя лукса да има толкова опитен човек и той да не е част от администрацията на областта. Тя е сериозен професионалист и познава стила ми на работа“, сподели инж. Гугучков. Той допълни и, че е с отлични впечатления и от Станислав Николов въпреки младостта му и липсата на дълъг професионален опит. Губернаторът обяви, че техническият му екип е изцяло подменен и занапред ще разчита и на главния секретар доц. д-р Цанко Стефанов при изпълнението на административните задачи.

„Надявам се да проведем честни и прозрачни избори. Приех предложението на инж. Гугучков, защото харесвам екипа, обичам предизвикателствата и динамиката въпреки рисковете на професията. Мога да нарека предишното си пребиваване в Областна администрация като „диалогично“, каза Станислав Николов.

„За мен е чест да съм в екипа. Целият ми професионален опит е свързан с Областна администрация и занапред ще предоставя експертизата си на екипа“, подчерта Петя Райкова.

Веселина АНГЕЛОВА

One thought on “Инж. Георги Гугучков лично подбрал заместниците си

  • 15.08.2022 в 19:29
    Permalink

    Райкова е добър експерт и специалист. Само дето се снишава винаги когато трябва да застане зад гърба на някой друг такъв! Ама се чудя на Гугчков, като какъв възприема Цаньо. Спусната калинка по времето на гроб, техен отявлен доносник, издигнал се по партийна линия. Сигурно сега се е пребоядисал. Там в тази администрация оцеляват само такива. Хамелеони…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *