Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Вашият хороскоп за 16 август, вторник

Луната е в Овен, а опозицията между Сатурн и Слънцето ни подсказва, че дори и в сезона на отпуските не би трябвало да занемаряваме служебните си задачи, а да ги вършим старателно и с нужното внимание. Нехайството днес ще води до лоши резултати и санкции.


ОВЕН

Етап на развитие

 

Днес се радвате на промени, които идват в живота ви, независимо дали искате, или не. Влизате в етап на развитие. За да повишите шансовете за успехи, погледнете в перспектива. Сега посявате зърната, които ще жънете по-нататък. Бъдете разсъдливи и отговорни при поставянето на ново начало.


ТЕЛЕЦ

Стабилност

 

Не е време Телците да приемат нови начинания или да се впускат в спешни и неотложни задачи. За тях е по-добре да действат на заден план. Денят носи успехи в контактите с близките, но не и в деловите отношения. Личният живот протича в пъти по-добре от професионалния, а това при вас не се е случвало от дълго време.


БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се

 

Доста ангажименти и обществена ангажираност са залегнали в основата на днешния ден. От вашата активност и отзивчивост зависят и успехите, въпреки че мнозина от вас не са настроени да атакуват точно сега. Бъдете предпазливи и стойте надалеч от хора, които са известни с интриги и злословене зад гърба на другите.


РАК

Търпение

 

В никакъв случай не може да се каже, че денят ще бъде спокоен за вас, въпреки че протича на етапи. Сравнен с предишните дни, може би се оказва по-подреден и плануван, но в професионален аспект събитията се случват хаотично и от вашата концентрация зависи дали ще ги насочвате в правилния път. Не бъдете нетърпеливи.


ЛЪВ

Новости

 

Очаква ви етап на разместване на пластовете, а този процес ще донесе много нови възможности и шансове от тук насетне. Отнесете се с отговорност към заданията, които ви се предлагат. При всички положения от днес настъпват нови периоди – и в работата, и в личния живот, и в интимния ви свят. При самотните е вероятно влюбване.


ДЕВА

Парични постъпления

 

На работното място днес вършете рутинните си задачи, без да поемате извънредни ангажименти. Вторник не предлага развитие, а и няма гаранция дали ще се справите, както се очаква от вас. Обърнете внимание върху финансите си. При мнозина от вас се очакват постъпления, които не бива да харчите наведнъж.


ВЕЗНИ

Дипломация

 

Днес сте дипломатични и се опитвате да разрешите всички недоразумения около себе си със силата на думите. В служебен план можете да проведете важни разговори или да се занимавате с деловодство. Личният живот ще бъде доста по-хармоничен, ако залагате на диалога, а не налагате едностранно мнението си над близките.


СКОРПИОН

Прегряване от работа

 

Заемете се сериозно със задачите за този ден. Те не са малко и някои от тях могат да бъдат неприятни. Служебното ви време е изпълнено до последната минутка, дори е възможно да работите и след края на работното си време. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Ако почувствате отпадналост, причината не е само претоварване.


СТРЕЛЕЦ

Темпото се засилва

 

Нещата около вас претърпяват развитие и именно това е причината те да се случват толкова забързано. Темпото се засилва. Въпреки всичко, не бягайте от малките моменти на спокойствие, в които можете да се усамотите. Днес такава глътка въздух ви дава времето, прекарано с половинката, когато сте само двамата.


КОЗИРОГ

Дишате спокойно

 

Днес разсъждавате трезво и това ви помага да се утвърдите. Денят се свързва с моментен застой, който очаквахте и жадувахте да ви се случи. Сега можете да заздравите постигнатото или просто да се отпуснете и да подишате на спокойствие. Август е, отпуските са факт, помолете и вие да отпочинете от служебния живот.


ВОДОЛЕЙ

Добър знак

 

Този ден се определя като приятен и доста ползотворен. При една част от вас седмицата е напрегната и противоречива. Вторник не е изключение от тенденцията, но със сигурност ще ви изненада с обстоятелства, които ви вдъхват кураж за бъдещето. Денят вещае срещи с приятели и комуникации, които са позитивни.


РИБИ

Нужда от почивка

 

На този етап е по-добре да стабилизирате постигнатото, отколкото да се залавяте с нови дела. Обърнете се назад и вижте дали не сте пропуснали нещо в работата си. Емоционалната нестабилност не се дължи на странични фактори, а се корени единствено във вашата психика. Ако почувствате нужда от почивка, вземете си я.


Хороскоп за родените на 16.08.2022 – Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да се натоварите с отговорности през следващата една година. Ще успеете да оправдаете гласуваното ви доверие и да се утвърдите като хора, на които може да се разчита. Вашата година ще бъде доста ползотворна.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *