Вашият хороскоп за 17 август, сряда

Движението на Луната в Телец днес ни прави по-практични, по-решителни и по-меркантилни. Повече защитаваме интереса си от друг път, а това значи, че днес е благоприятно време за извършване на сделки, за разчистване на сметки.


ОВЕН

Нови цели

 

За вас днешният ден стартира напрегнато, но това няма да продължи дълго. Следобед ще сте доволни от всяко предприето действие. Реализирате идеи, които почиваха в съзнанието ви до този момент. Зараждат се цели, които започвате да гоните от тук насетне. Като цяло, предстои ви благоприятен период.


ТЕЛЕЦ

Мъничка цел

 

Ще бъдете напълно удовлетворени от себе си и от усилията, които полагате, стига да си набележите точно определена цел, към която да се стремите. Може и да не е нещо голямо, може да е съвсем дребна и нищожна на пръв поглед идея. Но ако е достижима, вие ще се чувствате особено щастливи, веднага щом я осъществите.


БЛИЗНАЦИ

Големи очаквания

 

Тръгнали сте с големи очаквания за нещо в този ден. Но не сте готови да се борите и да положите нужните големи усилия. Няма как да успеете. По-добре и вие се прицелете към дребна цел, но осъществима. Тя ще ви достави удоволствие, а и ще бъдете удовлетворени, когато я свършите.


РАК

Посявате зрънцата

 

В сряда се радвате на промени, които идват в живота ви, независимо дали искате, или не. Влизате в етап на развитие. За да повишите шансовете за успехи, погледнете в перспектива. Сега посявате зърната, които ще жънете по-нататък. Бъдете разсъдливи и отговорни при поставянето на ново начало.


ЛЪВ

Действате на инат

 

Днес проявявате инат – качество, което невинаги е във ваша полза, но сега изиграва благоприятна роля, защото ви помага да се заловите с нещо по-сериозно. Правите го като на инат. Не се притеснявайте, късметът е с вас и не бива да изпитвате страхове, както и не бива да се подценявате. Вие можете и ще го направите.


ДЕВА

Време е за работа

 

Очаква ви просперитет в частния бизнес. Или успех в деловите разговори, ако ги правите за фирмата, в която работите. При всички положения, от днес стартира период, в който лесно можете да уговаряте условия в своя полза. Не изпускайте шансовете, а добре набележете достижимите цели за края на месеца.


ВЕЗНИ

Нужда от промяна

 

В сряда съдбата сама ще ви свали на земята, показвайки ви суровите условия, в които трябва да живеете. Слезте от облаците и разрешете старите проблеми. Заемете се по-сериозно с цели, които отново да ви върнат в житейската реалност. Нуждаете се от промяна, от рестарт. Да изключите и отново пак да включите съзнанието си.


СКОРПИОН

Не се страхувайте

 

В сряда избягвайте да бъдете пленници на своите лични страхове. Обърнете внимание на целите, които сте захвърлили някъде в дъното на своето подсъзнание. Озовали са се там поради неувереността ви, че можете да ги постигнете. Е, днес е денят да ги извадите отново наяве и те да ви дадат своите ползи.


СТРЕЛЕЦ

Алтернативи

 

Очаква ви напрегнат, но доста ползотворен ден. Ако не мислите за алтернативи, когато срещате трудности, ще се озовавате в задънени улици. Точно алтернативите днес ще ви помогнат да се реализирате по най-добрия начин. Не губете вяра в идеите си. Забравени цели излизат наяве, за да бъдат реализирани през август.


КОЗИРОГ

Тръгвате напред

 

Очаква ви прекрасен ден, в който палите своя ентусиазъм относно една идея, зародила се съвсем скоро в съзнанието ви. Време е да реализирате смело мечтите си, или поне да направите първите стъпки към тази дългоочаквана реализация. Съдбата ще ви помогне, като ви дари с положителна енергия и добри възможности.


ВОДОЛЕЙ

Искат да ви подлъжат

 

Сряда за вас е прекрасен ден, ако предстои да го изживеете вкъщи или на почивка. На работното място обаче бъдете внимателни. Отвсякъде дебнат опасности, а някой ще се опита да ви провокира с примамливо предложение. Излишно е да казвам, че към този момент е повече от неблагоприятно да поставяте начала.


РИБИ

Всичко се променя

 

За вас стартира доста благоприятен период, чието начало се постави още през отминалия уикенд. Моментът иска в дългосрочен план да промените начина си на мислене, да станете малко по-адаптивни, а и да се сдобиете с кураж. Той ще ви е нужен от сега нататък. Всичко се променя, всичко тече напред.


Хороскоп за родените на 17.08.2022 – Честит рожден ден!

Не се страхувайте от промените, които ви заливат през следващата една година. Те са за ваше добро и ще ви помогнат да постигнете едно по-добро бъдеще.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.