Отцепници от „Има такъв народ“ щели да бъдат в листите на „Продължаваме Промяната“, пише Слави Трифонов

Отцепници от „Има такъв народ“ (ИТН) щели да бъдат в листите на „Продължаваме Промяната“ (ПП). Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в пост във фейсбук, в който припомня, че още на 13 юни е казал, че отцепниците от партията му най-вероятно са купени с пари и постове от ПП.

„Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”. А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово“, пише Трифонов.

„Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал. Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” – те въобще не пазаруват депутати, ама хич“, коментира Трифонов и пита какво е станало с декларацията им за почтеност.

„На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни: “В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели“, пише още Трифонов.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.