Вашият хороскоп за периода 19-21 август

В петък ще сме с променливи настроения и мнения, през уикенда нека обърнем внимание на душите си

 

Днес Луната преминава в Близнаци. Важно е да сме гъвкави, подвижни, устойчиви. Бързо ще си меним настроенията, мненията и ще търсим все нещо ново, с което да се захванем. Отделете време за наука и изкуство. През уикенда обърнете внимание на душевното си състояние. Ако нещо ви тормози, насочете се към причините то да натежава в живота ви. Лекувайте душата си, за да не започне да страда вашето тяло.


ОВЕН

Избягвайте негативни хора

 

19 август. В петък, когато е добре да сте подвижни, решителни, активни, вие сте мудни, бавни и мързеливи. Сякаш ви липсва мотивация и настроение. Добре ще се чувстват всички, които са в отпуск. Но на останалите, на които им се налага да работят, денят носи трудности.

20 август. В събота чувствате прилив на емоции и добро настроение. Насрочете среща с приятели или отидете на гости на роднини. Пътувайте на кратки разстояния и се разнообразете.

21 август. В неделя се опитайте да се отдалечите от хора, които ви товарят със своите болки и проблеми. Те сякаш искат да се отърват от тегобите си, разказвайки ги на вас. Но в случая вие ще съпреживеете болката, а това не е особено добър избор за прекарване на почивен ден.


ТЕЛЕЦ

Приятна придобивка

 

19 август. Днес, без да сте планирали, ще изхарчите голяма сума пари от своите спестявания. Покупката обаче ще си заслужава и ще ви направи особено щастливи и доволни. Не се лишавайте от нея. Тя може и да не е материална. Може да е пътуване или почивка със семейството.

20 август. В събота нямате против да страдате заради безразсъдното поведение и глупостта на някой друг. Съпреживявате болките и не само това – товарите с тях и собствената си психика. Не е изключено да говорите през целия уикенд за нечие чуждо нещастие, товарейки и психиката на своите близки.

21 август. В неделя се опитайте да се отърсите от негативните емоции и погледнете напред в бъдещето. Финансовият колапс, който ви застига в известна степен, е повод за вашия песимизъм, но погледнете и от другата страна. Разходите се покачват, но и приходите ви също растат.


БЛИЗНАЦИ

Нов период

 

19 август. Усмихнете се! Днес за вас стартира един нов и дългоочакван период. Период, който жадувахте от месец насам. Ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Може да започнете ремонт вкъщи или просто да обновите някои мебели. Направете нещо, което не сте правили от месеци. Разнообразете се.

20 август. Съботата също е подвластна на промените, които ви се случват точно сега. Вие сте в един нов период и сега можете да направите планове за месец напред. Възползвайте се.

21 август. В неделя не обръщайте внимание на подхвърлянето на някои хора, че сте станали вятърничави и без особено стабилна преценка за света, в който живеете. Не се нуждаете от хорското мнение, още повече от мрънкащи индивиди, които се страхуват да направят промените, предприети от вас.


РАК

Заредете батериите

 

19 август. В петък по възможност не се претоварвайте. Оставете съзнанието си да почива. Не се заемайте с важни дейности, защото едва ли ще ги свършите до самия им край. Може и да не сте ефективни днес. Това е нещо съвсем нормално.

20 август. В събота, колкото и да ви канят да осъществите пътуване, откажете. По-добре ще ви е, ако сте си вкъщи и почивате повече. Имате нужда да се заредите с положителни мисли. Усамотете се с вдъхновяваща книга. Откажете срещите.

21 август. В неделя се наспете добре. Мнозина от вас желаят да прекарат деня вкъщи и да си поспят и в следобеда. Имате нужда да заредите батериите. Сега никой не трябва да ви безпокои.


ЛЪВ

Радвайте се на живота

 

19 август. Днешният петък преминава бързо, независимо дали сте на работа, или в отпуск. Доброто настроение е с вас и общувате без никакви ограничения с хората наоколо. Ще научите много интересна и пикантна новина.

20 август. В събота нещо ще ви разтревожи и ще превърне деня ви в мрачен, сив и неприятен. Разбира се, във вашите ръце е шансът да промените кръгозора си и да оцветите този ден в различни багри, като пренесете положителната енергия от вчера. Не позволявайте на лоши мисли да ви завладеят.

21 август. В неделя се будите без нагласи и очаквания за деня, но пък точно това ще го направи жив, ползотворен и незабравим. Ще се радвате на всяко малко нещо, което ви се случва. Ето така се живее.


ДЕВА

Пестете парите си

 

19 август. Нуждаете се от съвет. Най-добрия ще намерите от по-възрастен роднина в семейството си. Не се притеснявайте да поговорите за проблемите си със своите родители. Те ще ви разберат и насочат по най-добрия път.

20 август. В събота проявете повече практичност и не закупувайте излишни стоки, подтикнати от емоциите си. Посетете хранителен магазин и заредете домакинството си с най-нужните продукти, а вечерта сгответе домашна храна за радост на семейството.

21 август. Неделята е хубав ден, идващ с новини за семейството ви. Добри, разбира се. Радвайте се на всичко, което ви се случва, независимо колко малко или голямо е то.


ВЕЗНИ

Не съсипвайте уикенда си

 

19 август. Внезапно започвате да се притеснявате за своето финансово състояние. Предчувствате безпаричие и се паникьосвате, без да имате основание. Така сами ще си предизвикате проблеми на главата, вместо да се радвате на хубавото време навън.

20 август. В събота рискувате да съсипете деня си с мрънкане, недоволство и обвинения спрямо близките, че те са виновни за неволите, които ви се случват. А денят носи щастливи и доста жизнерадостни вибрации, които не са за изпускане.

21 август. В неделя вече съжалявате, че сте пропилели вчерашния хубав ден. Е, имате шанс да поправите нещата, като днес погледнете по-широко на света и приемете обстоятелствата, които ви се случват.


СКОРПИОН

Не е време за промени

 

19 август. Усещате, че не е време за промени, каквото и да се случва около вас. На работното място бъдете по-предпазливи и не се заемайте с нищо важно. Довършете нещо старо.

20 август. В последно време вие не се оплаквахте от финансовото си състояние и това насади у някои ваши приятели усещане, че разполагате с много пари и че сте длъжни да им услужите с някой лев назаем. Ако им откажете, ще се разсърдят. Но все пак, вие направете сметка дали можете да си позволите да раздавате заеми.

21 август. Отделете неделята за своите близки – семейството си и половинката. Опитайте да отложите срещите с приятели. Отидете на семеен пикник или плаж. Ако сте на почивка, също можете да се отделите от тълпата.


СТРЕЛЕЦ

Уикенд за семейството

 

19 август. В петък ще се изтормозите с нерешимите проблеми на свои колеги, на които искате да помогнете, но няма как да го сторите. Все пак не можете да промените начина им на мислене. Затова по-скоро странете от тях, когато ви разказват за семейството си.

20 август. През уикенда бъдете с половинката и семейството си. Независимо дали сте в града, или на почивка, дайте си време заедно. Направете нещо, което е приятно и желано от всички.

21 август. В неделя можете да помислите за посещение на по-възрастни роднини. Отидете им на гости и споделете с тях малко преживявания. Това ще облагороди както техния, така и вашия живот.


КОЗИРОГ

Раздвижете се през уикенда

 

19 август. Днес можете да започнете начисто. Стартирайте нещо ново в живота си и посейте семенцето на ново зародило се приятелство. Очаква ви доста ведър и динамичен ден, който ще изживеете с усмивка и любов.

20 август. В събота успокойте топката. Нуждаете се от малко време за себе си. Можете да си позволите поне за ден да не правите нищо и да стоите без работа. Отворете интересна книга или потърсете филм, който сте гледали някога, но сте позабравили. Връщането в спомени ще ви направи сантиментални и положително чувствителни.

21 август. Защо не пробвате да отидете сред природата в неделя? Било то за пикник, разходка или да изкачите красив планински връх? Хем ще се раздвижите, хем и ще се заредите с огромно количество положителна енергия.


ВОДОЛЕЙ

Самотните – с шанс за среща

 

19 август. Не се притеснявайте да бъдете откровени с хората около себе си и да им кажете какво точно не харесвате в тяхното поведение. Петък е един доста благоприятен ден за вас. Вечерта останете вкъщи и вечеряйте със семейството си.

20 август. Не е изключено през уикенда да ви се наложи да пътувате. През съботния ден освен че ще се радвате на разбирателство и хармония около себе си, самотните представители могат да срещнат подходящ партньор за бъдещето си.

21 август. В неделя сте мудни, недоспали, меланхолични. Носталгичното ви настроение в този ден обаче не е причина за тъга. Напротив. Спомените за стари любими моменти с хора, на които държите, ви правят щастливи и зареждат с енергия.


РИБИ

Неделя е щастлив ден

 

19 август. Ще се радвате на спокойствие днес. Можете да свършите важните неща на работа и да се приберете вкъщи по-рано. Нямате кой знае какво неотложно за вършене. Или нещо, което не може да почака.

20 август. В събота ви се иска да пътувате, но нещо ви подсказва да си останете вкъщи. Може би ви се мързелува. В момента сте статични и трудно бихте се зарадвали на разнообразието, което може да ви донесе една екскурзия.

21 август. Добрите новини винаги действат облагородяващо. В неделя очаквайте да научите нещо ново, което касае вашето близко бъдеще. Това ще ви зареди с ентусиазъм и енергия и ще върне тонуса ви на по-високо ниво. Неделя е един щастлив за вас ден.


Хороскоп за родените на 19.08.2022 – Честит рожден ден!

В годината, която е пред вас, вие ще се разпилеете в много посоки. Успех ще имате, но ако движите всички инициативи паралелно, силите ви ще намалеят. Затова степенувайте важните неща и след това второстепенните. Времето ще ви научи да живеете по-спокойно и да приемате всичко по-философски.

 

Хороскоп за родените на 20.08.2022 – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Хороскоп за родените на 21.08.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година чувството за бодрост и оптимизъм ще ви бъде чест спътник и ще направи дните ви по-щастливи и леки от емоционална гледна точка. А леко ли му е в душата на човек, всичко останало се нарежда от самосебе си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.